Mijn make up tas…ooh wat hou ik toch van jou. Al mijn favoriete smeerseltjes bij elkaar. Dat make up een van mijn grootste passies is hoef ik denk ik niet meer te vertellen, maar wat zijn de producten die ik dagelijkse gebruik? Waar grijp ik het meest naar en wat zijn mijn essentials? Lees gauw verder en zie wat ik allemaal uit mijn make up tas tover.

Hier is die dan, mijn makeup bag (gewoon van de bodyshop waar ooit een setje inzat, want mijn huidige make up tas is helaas kort geleden heen gegaan..). Hier zit alles in wat ik op dagelijkse basis gebruik, maar ook een aantal spullen voor als ik eens “extra” wil zijn. Alleen de I Heart Chocolate palette zit er niet in want die doe ik er altijd bovenop.

Ten eerste mijn meest favoriete foundation, de Dream Wonder Nude van Maybelline in de kleur “Sun Beige”. Ik vind deze foundation geweldig omdat het zo ongelooflijk licht is. Ik ben gelukkig gezegend met een huid zonder al te veel oneffenheden, en daar ben ik best blij om dus wil ik deze niet onder smeren met een dikke laag foundation. Natuurlijk gooi ik wel alles wat ik heb over me heen als ik een feestje heb of er gewoon “on fleek” uit wil zien, want dan is het all about “the art of the face”! Want dat is wat make up voor mij is, iets waar ik lekker de ‘Crea Bea’ mee kan uithangen. Anyway terug naar de foundation, deze is dus echt zo licht, je voelt helemaal niets zitten, het lijkt gewoon je eigen huid, zo natuurlijk ziet het eruit. I love it!

Voor de dagen dat ik toch een dekkende foundation wil zit er de Vichy Dermablend in in de kleur “Gold”. Deze dekt echt super goed en je hebt maar weinig product nodig om een mooie egale finish te verkrijgen. Wel is het raadzaam om een druppeltje olie of een spray’tje fix plus te gebruiken zodat het beter uitsmeert en blend want de substantie is wat aan de dikke kant.

Dit zijn mijn twee mascara’s die ik op het moment gebruik. De Rimmel Accelarator en de Gosh Volume Glamour. Meestal gebruik ik ze over elkaar heen. Eerst de Rimmel omdat deze de haartjes mooi separeert, daarna een laagje Gosh om ze zichtbaar te maken, want ik ben helaas niet gezegend met lange wimpers (ze gaan wel de goede kant op dankzij mijn diy voor langere wimpers). En daarna ga ik er weer een keer overheen met de Rimmel zodat alle klontjes of een overvloed aan mascara weg “geborsteld” wordt.

Deze blush palette van Freedom heb ik onlangs aangeschaft en ben er super tevreden over (mijn zoontje heeft in een van de blushes zitten poeren zoals je kunt zien..*zucht*). Er zit genoeg verschillende tinten in, dus voor ieder wat wils. En wat een pigmentatie komt daar van af zeg! Zelfs één swipe met je kwast is eigenlijk al teveel. Een halve swipe dan maar…

Ook mijn highlighter van MuR (Make up Revolution) zit erin, een geweldig product! Het is de Pro Illuminate en kijk hoe mooi ze is met een “studded” effect (kijk even om het platgeswipte stukje heen). Je krijgt een prachtige gouden dewy look van deze highlighter. Het liefst gooi ik ‘m aan diggelen en raap zorgvuldig al het product op, wat hopelijk verpulverd is, en smeer mezelf van top tot teen onder om me een dag in het dewy gouden gloed te wanen als een gouden engeltje (ja dat kan vast ook anders en nee ik hoef er vast niet dit prachtige product voor te mishandelen! Maar nu heb je wel een beeld van hoe gek ik op (deze) highlighter ben).

Natuurlijk zit er ook een eyeliner in. Momenteel is dat de eyeliner van Note Cosmetics, die in mijn Styletonebox zat. Ik gebruikte altijd de gel liner van Rimmel totdat ik deze kreeg. Deze eyeliner blijft de hele dag goed zitten en is pikzwart. En omdat het een harde tip heeft kost het je veel minder moeite om een mooie strakke lijn te trekken.

Ik heb verschillende lipsticks en liquids in mijn make up tas zitten. De rode lipstick van YSL zit er standaard in omdat ik dit een hele fijne lipstick vind in een prachtige kleur. En voor de dagen dat het wel wat neutraler mag heb ik de NYX liplingerie in de kleur Beauty Mark, dit is een mooie bruine kleur. En de laatste tijd ben ik echt helemaal gek op koraal kleuren dus ook een Coral van L’oreal zit erin. En voor de echt “heavy” dagen zit er de Colourpop “Notion” in (oeps..vergeten op de foto te zetten) die je rustig kan bestempelen als muurverf! Die gaat helemaal nergens heen, totdat je beslist dat het wel genoeg is geweest en het van je gezicht af mag. Dit mag je overigens zelf doen door een aantal keer goed te boenen met een make up remover. Ik raad kokosolie aan.

Ook heb ik de Chocolate Palette erin zitten genaamd “Death by Chocolat”. Een palette waar ik het meest naar grijp als ik mijn Morphe paletten niet bij de hand heb. Super mooie kleuren met een goede pigmentatie.

Een van de meest belangrijke make up mag natuurlijk niet missen, Tha Brows dames en heren. Deze teken ik op luie en haastige dagen vaak bij met een wenkbrauwpotlood. Voor de dagen dat ik ze de hele dag zorgeloos op hun plek wil hebben en wat meer tijd eraan wil besteden gebruik ik de NYX eyebrowgel in de kleur “Espresso”. Dikke aanrader! Het is super zuinig in gebruik en blijft steevast zitten waar je ook bent, wat je ook doet.

De Mac fix plus zit er ook in om mijn look te starten. Ik spray deze namelijk op als basis voordat ik mijn make up aanbreng.

Tot slot zit er een settingspray in van MuR. Deze heb ik onlangs aangeschaft en nu al helemaal fan van. Paar spray’tjes van deze settingspray en you’re good to go! Dont worry want je make up blijft de hele dag op z’n plaats.

 

Dit was de “What’s in my makeup bag”. Wat zit er allemaal in jullie make up bag?

 

 

2 reacties op What’s in my makeup bag?

  1. Death by Chocolat is ook een van mijn meest gebruikte wanneer ik make up op wil doen. Je bent niet de enige moeder die zo’n interesse heeft in haar make up. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *