Hoi beauty’s. Long time no see! Ik heb het ontzettend druk gehad waardoor de blog wat op de achtergrond kwam te staan. Ik zal proberen om weer met regelmaat te posten. Onlangs werd ik benaderd door Topdoek of ik interesse had in een samenwerking. Ik mocht dan een extra grote canvas bestellen. Ik heb het doek binnen en wil graag mijn ervaring met jullie delen.

Zoals jullie misschien al weten ben ik echt gek op foto’s maken en het liefst druk ik ze allemaal af of laat ik op een doek zetten. Ik was dan ook erg blij met het aanbod van Topdoek.nl om een foto op canvas groot te laten maken. Laat ik nou net foto’s van mijn kleintjes liggen die ik nog graag op een canvas wilde hebben. Jullie snappen dan ook wel dat ik direct JA! heb gezegd.

Het bestellen ging ontzetten makkelijk. Geen ingewikkelde programma’s of downloads. Je kiest het gewenste formaat en upload je foto. Je kunt het één en ander nog bewerken als je dat wil. Ik was wel een beetje angstig om de kwaliteit van mijn foto want het was een foto genomen van een afgedrukte foto omdat ik het digitaal niet had. Ik heb de gok toch maar genomen en besteld.

Er kwam een enorm pakket aan. Het doek was zorgvuldig ingepakt met dik bubbeltjespapier.

Ik verwachte niet de beste kwaliteit gezien mijn foto maar het was echt prachtig! Diepe kleuren en super scherp! Dit had ik echt niet verwacht. Het gaat hier om een canvas van 120 bij 80 dus een flinke uitvergroting van de foto. Mijn complimenten voor topdoek.nl!

Ik zou hier zeker opnieuw bestellen! De site is overzichtelijk, bestellen ging heel simpel en ze leveren heel snel. Kwaliteit is echt super. Dus mochten jullie opzoek zijn naar een betrouwbare site voor het afdrukken van je foto’s. Ik raad topdoek.nl zeker aan als je een foto op canvas wilt.

2 reacties op Extra grote foto op canvas via Topdoek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *