Hoi allemaal en welkom op mijn blog!

Als jullie houden van beauty, reviews, diy’s en recepten, dan zijn jullie op de juiste beauty blog terecht gekomen! Ik ben zelf namelijk gek op deze onderwerpen en kan er uren over praten, lezen en schrijven. Daarom ben ik deze blog begonnen. Ik ben geen professional, ik wil gewoon mijn eigen ervaringen met jullie delen :). Ik heb altijd al een passie gehad voor schrijven en heb nu EINDELIJK de stap gezet en mijn eigen stukje internet geclaimd.

Ik zal proberen met enige regelmaat artikelen te posten, echter kan ik op dit moment niet garanderen wanneer wat online komt omdat ik drie druktemakers heb rondrennen. Yep, ik ben naast beautyblogster ook een fulltime mommy van twee kleine prinsjes en een prinsesje. En daarnaast heb ik nog een partner die af en toe natuurlijk ook wel wat aandacht wil ;).

Ik hoop dat jullie mijn posts met veel plezier zullen lezen. Ik doe mijn best om iedere week artikelen te posten.

Als jullie mijn blog leuk vinden is er aan de rechterkant ook een abonneer knop waar je je kunt aanmelden met je email zodat je op de hoogte blijft van mijn nieuwe blogposts, tevens kun je mij volgen op Bloglovin‘, ook dan blijf je altijd op de hoogte van mijn nieuwe posts. En ik zou het natuurlijk super waarderen als jullie mij zouden willen volgen op social media (Instagram: sarahandbeauty

Tot slot wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie bezoekje(s) en ik wens jullie heel veel leesplezier!