Zoals jullie hebben kunnen lezen in een van mijn vorige blogposts (hier) heb ik onlangs de Huda Beauty Rose Gold Remastered palette aangeschaft. Daar ben ik nog isteeds super blij mee! De shadows zijn echt geweldig en glijden over je ogen heen wat resulteert in een mooi geblend ooglook. Omdat ik Huda al heel lang volg weet ik dat zij nog een hele reeks aan make up producten heeft die door de beautywereld de hemel in geprezen wordt. Zo ook de kleine Obsessions palletjes. In al mijn enthousiasme kon ik het niet laten om ook een van die mini palletjes in bezit te krijgen. Mijn oog viel op de Mauve Obsessions. Het palletje is binnen maar of ik er nou echt warm van wordt…

Ik bestelde wederom bij Cultbeauty en binnen een week lag het palletje op de mat. Wauw, zo klein?! Was mijn eerste gedachte.

Maar eenmaal geopend zagen de shadows er kwa grootte redelijk normaal uit dus ik denk dat het vooral de verpakking is welke minimaal is.

Verder zit er een spiegel in wat ik super handig vind omdat dit echt een ideaal palette is om mee te nemen in je tas.

De kleuren zijn geweldige voor dagelijkse looks om nog maar te zwijgen over de pigmentatie.

Ik maak bijna al mijn dagelijkse looks met dit palletje maar ook wat donkerdere heavy looks zijn gemakkelijk te creëren hiermee. Echt jongens, de kleuren blenden met het grootste gemak! Als je Juvia’s Place of de Huda Beauty Rose Gold Remastered al geweldig vond en eigenlijk bijna niet te toppen, dan ga je echt niet geloven dat er echt een palette is welke nòg beter blendt. Echt een paar swipes met je kwast en de kleuren liggen flawless op ogen wachtend op de volgende kleur om met gemak mee samen te smelten. Wat een droom dit! Ik hoef je denk ik niet verder uit te leggen hoe AHMAZINGHH ik dit palletje vind. Ik weet dat ik over nogal wat paletten super tevreden ben maar geloof mij, als je de grote paletten van Huda te duur vindt maar je wilt toch wel graag een item van Huda beauty aan je collectie toevoegen dan is een van de Obsessions palletjes een dikke vette aanrader! Je zult zeker niet teleurgesteld worden.

De Obsessions paletten van Huda Beauty kosten ongeveer €30 per stuk en zijn zonder verzendkosten te bestellen via Cultbeauty.

Wat vind jij van het Huda Beauty Mauve Obsessions palletje? Kende je de Obsessions collectie al? Wat voor looks zou je nog meer willen zien?

7 reacties op Huda beauty Mauve Obsessions palette ~ Review + Look

  1. Hey There. I found your blog using Google. This is a really well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *