Vandaag schrijf ik dit artikel terwijl ik als een klein meisje op en neer spring. Waarom? Omdat ik EIN-DE-LIJK een Huda Beauty palette in bezit heb en niet zomaar een, ik heb de nieuwste palette te pakken, namelijk de HUDA BEAUTY ROSE GOLD REMASTERED palette. Ik ben zo benieuwd of deze echt zo geweldig is als menig beautyguru’s op Instagram roepen. Het ziet er in elk geval prachtig uit met een luxe touch. Ben je ook benieuwd? Waar wacht je dan nog op? Scrollen die handel…

De Huda Beauty Rose Gold palette bestond eigenlijk al. Het was de eerste palette die de welbekende beauty queen uitbracht. Echter bleek zij niet zo tevreden te zijn over de outcome van het palette en wilde zij dit goedmaken met haar fans door dezelfde palette uit te brengen maar dan met verbeterde structuur. Zo is de Rose Gold Remastered geboren. Volgens Huda zijn de shadows nu meer blendable en veel romiger dan bij het vorige palette. Ook heeft zij een aantal kleuren aangepast.

De Rose Gold Remastered palette komt in een prachtige rosé gouden hoes. De palette zelf is werkelijk waar Prachtig! Huda Beauty staat voorop tussen prachtige rozen in met een shimmer hier en daar. Het voelt heel zwaar en luxe aan. En dat mag ook wel aangezien het een palette is van bijna 70! eurie (Daaaamnnnn). Als je de palette opent ligt er ook een kaart in met dezelfde foto als de kaft van het palette.

Sarah and beauty. Huda beauty rose gold remastered palette

Er zitten 9 shimmers in en 9 matte kleuren. De kleuren zijn heerlijk divers en ik zie ontelbaar looks die ik hiermee zou kunnen creëren. Ook zit er trouwens een enorme spiegel in, yesss.

Thaa swatchezzzzz (kwijl kwijl). Ik moet eerlijk bekennen dat de shimmers niet zo romig aanvoelen als ik had verwacht. Ondanks dat zijn ze wel prachtig en goed gepigmenteerd. De mattes daarentegen…O-EM-GEE. Die glijden over je arm heen als een ingeoliede gigolo (ja beeld het je maar goed in ;)).

De Look

Het is een hele zachte, romantische look geworden. Wilde eerst iets heftiger met rood en grijs etc. maar aangezien ik zou gaan lunchen met een vriendin ben ik toch maar voor een “safe” look gegaan. Ik heb *Sandalwood in de crease gebruikt, direct daaronder heb ik de kleur *Risque gebruikt en de kleur * Demure over de gehele ooglid. En natuurlijk is een look nooit echt af zonder een beetje shimmie shimmie ;). Dus vanaf mijn binnenste ooghoek tot de helft van mijn ooglid heb ik de kleur *Pink Diamond  gebruikt (ooohhh so satisfying). Ook dat was het net niet dus om de look iets meer diepte te geven heb ik nog wat van de *Risque op mijn buitenste ooghoek gemept. en toen was ik wel tevreden. De kleuren *Risque en *Pink Diamond op mijn onderste wimperrand geblend, een paar falsies and i was good to go!

Okay Okay, hoe blendable zijn de shades nou echt? En glijden ze echt zo lekker je oog op? Wat blendability betreft, ze blenden Ge-wel-dig! Je hoeft maar een paar keer je kwast heen en weer te bewegen en je hebt een mooi geblend geheel. En de pigmentatie laat ook niets te wensen over. In een woord Top! Enige min of meer minpunt (ik vind het niet zo heel erg maar ik kan mij voorstellen dat sommigen het niet erg zullen waarderen) is dat de shimmers het beste werkt met je vingers of met een beetje fix plus op je kwast. Je kwast pikt namelijk weinig product op en ze komen gewoon echt pas goed tot hun recht als je je vinger gebruikt. Maar er valt heel goed mee te werken en op je ogen glijden ook de foils er smooth op. En shimmers poppen sowieso vaak beter met wat fix plus of aangebracht met je vinger.

Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe Huda Beauty Rose Gold Remastered palette. Het doet zeker wat het belooft en de kleuren zijn perff! Ik raad de remastered palette zeker aan als je graag een palette van Huda Beauty in je collectie wilt hebben. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en er is geen tot weinig fall out. Ja, het is een prijzig palette maar in mijn ogen zeker waard. Wat vinden jullie van het palette? En hebben jullie producten van Huda Beauty?

De Huda Beauty Rose Gold Remastered kun je kopen bij Cultbeauty voor £56 wat omgerekend ongeveer 67 euro is. Je betaalt bij cultbeauty geen verzendkosten boven de €40 en hoeft je ook geen zorgen te maken over douanekosten (whoop whoop, kan whoop whoop eigenlijk nog wel??)

11 reacties op Huda Beauty Rose Gold Remastered Palette ~ Worth The Hype? ~ Review + Look

 1. Ik vind het een prachtig palette maar vind het wel heel duur hoor voor een oogschaduwpalette. Je make up is heel mooi.

  • Klopt, het is ook best duur maar de kwaliteit is wel erg goed. Het blend met gemak en de shadows zijn onwijs romig en gepigmenteerd. Huda beauty stond al een tijdje op mijn wishlist en uiteindelijk ging ik er maar gewoon voor 😉

 2. Ooooh I LOVE HUDA! Heb er zelf helaas nog geen palette van… en wat een geweldig mooie look heb je ermee gemaakt.
  PS whoop whoop kan zekahhhh haha

  • Hahahaa, gelukkig maar ;). En Huda is zeker de moeite waard om een keer aan te schaffen. Geweldige kwaliteit. Heb inmiddels nog een palette gekocht welke momenteel flink getest wordt. Review coming soon!

   • Yessh, ik was deze week in een sephora, en heb er een gekocht!!! Het desert dusk palette. Oh kan niet wachten om hem te gaan testen! Bevalt deze jou nog steeds goed? Ik ben benieuwd naar je review van het andere palette!

    • Aahh geweldig! Ja mijne is nog steeds favo. Ben nu lekker een maandje op vakantie en mijn palette is heel zorgvuldig ingepakt met mij mee hoor. Veel plezier met je palette en laat me weten als je een review gaat schrijven van de Desert Dusk want daar ben ik ook heel erg benieuwd naar! X

 3. Wat een mooi palette zeg! En complimenten voor je schrijfstijl trouwens, lekker enthousiast! Hou ik ook erg van 🙂 Maar my gosh, jammer dat zo duur is…Rond de €45 is op dit moment mijn max voor een oogschaduwpalette (Too Faced). Mooie look heb je gemaakt, heel chic! xxx

  • Bedankt!! Als ik ergens enthousiast over ben dan is dat goed te merken inderdaad haha. Het is zeker een duur palette hoor (je betaald deels natuurlijk ook voor de naam en de hype ;)) maar desondanks wel waard vind ik. De pigmentatie en substantie van de shadows zijn perfect. Ik ben momenteel ook de Huda Obsessions Mauve aan het testen en binnenkort zal ik hier een review van online zetten (momenteel zit ik nog volop in de mommy mode) , misschien is dat een optie als je een palette van Huda wilt (proberen). Die zijn €30 en ondanks dat ze super klein ogen zijn de shadows gewoon van normale grootte. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *