Daar ben ik weer! Mijn MacBook is weer gemaakt dus ik kan weer foto’s uploaden (uhuhh uhuhh ooehhh yeaahh* doet een awkward dansje).  Ik heb weer een product van Jolie Beauty gereviewd. Dit merk begint steeds meer mijn hartje te stelen met hun mooie en betaalbare producten die ook nog eens cruelty free zijn. Dit keer is mijn keuze gevallen op de Wildfire palette met de mooie rood, roze en goud tinten en zowel matte als shimmer shadows. Alleen al de vormgeving van het palette laat mijn beauty hartje sneller kloppen. Maargoed, nu het belangrijkste, hoe is de kwaliteit van het palette? Tja om daar achter te komen zul je toch echt even verder moeten scrollen….

 

Dit palette is gemaakt van stevig karton in een matte zwarte kleur met een mooie glimmend zwart patroon. In mooie glimmende rode sier letters staat er “Wildfire” op. Ziet er erg mooi en luxe uit ondanks dat het een kartonnen palette is. Bij het openen zit er een enorme spiegel in wat ik altijd super handig vind. Het is een palette van een mooi middel formaat met ruime oogschaduw pans.

De kleuren zijn mooi geselecteerd waardoor je ontzettend veel combinaties kan maken. Van roze tot rood, van koper tot goud. Mooie selectie van matte en shimmer. Zelfs de zwart is pikzwart in plaats van grijzig, yeeeeyy. De shadows voelen super zacht en romig aan en er is bijna geen fall out. Zelfs de matte kleuren hebben een zieke pigmentatie en zijn onwijs romig. I am impressed ya”ll.

Check even de swatches, ik denk dat ik hier verder niets aan hoeft toe te voegen…am i right?

De ooglook

ik heb geprobeerd om de crea bea uit te hangen en ik weet niet zo goed of het eindresultaat is geworden wat ik in de eerste instantie wilde bereiken…ik gok even op een nee. Dat mint groene gefriemel moet denk ik een palmboom voorstellen om een beetje in de summer vibes te komen en verder is het een beetje een festival look geworden. Ach, voor een freestyle look is het best te pruimen. Al zeg ik het zelf…

De wildfire palette kost £24,99 wat omgerekend ongeveer €28,50 is. Ik vind dat een hele redelijke prijs voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt.

Je kunt de palette hier aanschaffen.

ik geef dit palette een dikke 9! Ik ben er heel blij mee en weet zeker dat ik er nog vaak naar zal grijpen. Het is een goed palette om mee op reis te nemen vanwege het formaat, de kleuren selectie en natuurlijk de mega spiegel.

Lees ook mijn review over de glitter palette van Jolie Beauty! 

9 reacties op Jolie Beauty ~ Wildfire palette ~ Make up look

  1. Jeetje, die kleuren zijn amazing! Ik zie dat bij je bruine ogen zo een knalroze kleur echt er van af spat, zou het bij mijn bruine kijkers staan? (zoekt tussen haar palletten, maar vind hem niet daar) Heel mooi!

  2. Oeeeeh dit ziet er wel heeeel fijn uit! Wat een pigmentatie. En zeker een redelijke prijs. Ik heb eigenlijk het Huda Dessert Dusk palette op mijn wishlist staan, maar misschien moet ik budgettechnisch toch switchen naar deze 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *