Na lange tijd bracht ik de website van L’occitane weer eens een bezoekje. Ik was niet op zoek naar iets specifieks dus na het speuren op de site eindigde ik met een paar nieuwe artikelen. Meestal als iets nieuw voor mij is haal ik eerst een mini zodat ik eerst kan testen of ik het wat vind, en mocht ik er tevreden mee zijn haal ik de grote versie. Zo ook met een aantal producten die ik dit keer heb aangeschaft.

Dit is het dan, mijn nieuwste L’occitane aanwinst.

Ik ben een sucker voor scrubs dus kocht ik deze set van twee leuke lavendel zeepjes met een scrubbend effect. Ben zo benieuwd naar dit product! Lijkt mij echt heerlijk. Ze ruiken in elk geval super!

          

Bergamot & Jasmin is mijn favoriete geur van L’occitane. Ik heb er ook de parfum van en toen ik deze bodymilk zag moest ik het natuurlijk in mijn mandje gooien. De bodymilk is ondanks dat deze dun is heerlijk voedend en de geur blijft lekker een tijdje hangen.

Tot slot heb ik de Angelica facemist en make up reiniger gekocht. Ik haal deze mist bijna altijd omdat ik het gewoon een fijn product vind. Ik gebruikt het in de ochtend om lekker wakker te worden. Vooral in de zomer heb ik deze altijd in mijn tas zitten. De make-up reiniger is nieuw voor mij en ik heb er goede dingen over gehoord. Ben altijd super lui om iedere avond mijn make up eraf te halen, dus ik hoop dat het make-up er (magisch) af glijdt…

Dat was het dan, mijn mini L’occitane shop haul. Kan vooral niet wachten om de douche in te springen met me scrubzeepjes <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *