Mijn allereerste blogpost. En waar kan ik beter mee beginnen dan waar ik het beste in ben? Shoppen! Het was weer eens sale bij The Bodyshop en zoals altijd kan ik mij dan niet inhouden vandaar dus ook deze enorme HAUL. Ik MOET en ZAL wat zien te bemachtigen in de sale! Zo na de kerst sla ik vaak nog de limited editions in zodat ik daar nog gedurende het jaar van kan genieten. Zo ook dit jaar. Ik heb weer een geweldige stash uitgezocht op de website van de Bodyshop en het is eindelijk binnen. Ik zal ook individuele reviews van een aantal artikelen plaatsen. OK genoeg gekletst, let see mijn buit!

 

Je kunt nooit genoeg douchegels hebben en al helemaal niet van de kerstcollectie welke altijd VER-RUK-KE-LIJK ruikt! Ik heb dus maar gelijk 4 stuks gekocht. Ik heb alleen de Spiced Apple en de Frosted Berry gehaald want ik vond de vanille net niet. De geur kwam wat chemisch over. Maar de spiced Apple en de Frosted Berry zijn echt heerlijk. Ik hou van fruitige geuren en deze voldoen daar helemaal aan. Verder heb ik ook de Honeymania en de Brazil nut shower cream gekocht. Tijdens het douchen schuimen ze goed en je hele douche ruikt er ook naar, hmmmm (denkt terug aan de heerlijke warme douche). OK back to reality! De douchegels doen verder niet heel veel voor je huid, maar droogt deze ook niet uit. Je huid is gewoon lekker schoon en ruikt nog subtiel na.

Ik heb ook de Fuji Green Tea kadoset gekocht. Ik heb deze lijn nog nooit uitgeprobeerd en wilde dit wel graag. Ik had er ook nog nooit aan geroken dus was er heel benieuwd naar of het wel wat voor mij zou zijn. Nou ik moet je zeggen, I LOVE IT! Lekkere frisse geur. Wel meer geschikt voor de zomer. In deze set zit een mini douchegel, mini scrub en een mini body butter.

Ook heb ik een tube Honeymania handcreme gekocht omdat deze gewoon heerlijk ruikt. En met dit koude weer kun je maar beter altijd een handcreme bij je hebben. Ik heb er altijd een in mijn tas.

Ik ben gek op de vitamine E lijn en daarom heb ik ook de Vitamine E Aqua Boost Essence Lotion gekocht. Dit product gebruik je na je toner en voor je dagcreme. Het maakt mijn huid lekker zacht. Het is wel weer een stap extra in je schoonheidsritueel…maar hey, alles voor beauty 😉

Last but not least heb ik de bodybutters. Heerlijk en je kunt er niet genoeg van hebben vind ik. Ik heb de Blueberry gehaald omdat mijn huidige bijna op is en de Vineyard Peach omdat deze gewoon echt ruikt naar perziken, een must have voor het zonnige weer straks. Ook heb ik een mini moringa gehaald. In de Love me Butter set zitten 3 mini’s van The british rose, Brazil nut en Fuji green tea. Ik vind de mini’s altijd super handig voor op reis. Ik heb er trouwens ook vaak een in mijn tas voor onderweg. Altijd handig! En je ruikt altijd heerlijk 😉

Dit was het dan, mijn TBS haul. Ik heb weer een stapel heerlijke producten erbij om mijn stash uit te breiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *