Hello you! Wie vindt het ook zo leuk om te neuzen in andermans shoppingbags?? Ik ik ik, roept iedereen nu zeker in een koor (en ook ik doe hard met jullie mee)? Nou wees gerust en ga er goed voor zitten met een lekker hapje en een drankje want ik heb weer eens wat mooie items weten te scoren bij Beauty Bay, en jullie mogen allemaal mee kijken naar al het moois! Heb je alles gepakt wat je nodig hebt en staat je telefoon op stil? Goed hier gaan we dan…

Er zijn zoveel merken die ik zou willen bestellen maar die niet te koop zijn in Nederland. Vaak zijn deze merken alleen te koop in Amerika en dan is het oppassen vanwege de douanekosten etc. Voor je het weet heb je het verkeerd berekend en betaal je drie keer zoveel. Zonde! Gelukkig is er de website Beauty Bay waar je een shitload aan mooie merken hebt die hier in Nederland niet verkrijgbaar zijn, maar die je wel graag in je stash wilt hebben omdat heel beautyland er enthousiast over is. Zo ook de merken Juvia’s place, Make up Geek, Milani en Mario Badescu. De laatste twee kun je gelukkig ook gewoon in NL kopen.

Dit is mijn aanwinst. Kijk hoe mooi de verpakking van Juvias Place is. Ik kan niet wachten om te swatchen!

We beginnen eerst met de Mario Badescu Facemist. Deze is zeer gehypet omdat beautyguru Carli Byble er niet genoeg van kan krijgen. Ik heb de roze variant. Deze ruikt heerlijk naar rozen en is erg verfrissend tussendoor, maar als je het gebruikt na het reinigen van je gezicht voel je gewoon hoe je huid al het goeds opneemt en je poriën nauwer worden. Heel fijn, dit is een product welke ik zeker opnieuw ga kopen!

Volgende item is een gezichtspoeder van Milani in de kleur “Golden”. Ik gebruik niet vaak poeder maar vind het wel fijn om een poeder te gebruiken als ik een avondje uit ga of naar een feestje ga, en aangezien mijn huidige gezichtspoeder op is, leek dit mij een fijne vervanger. Hoor altijd hele goede verhalen over Milani dus ik ben erg benieuwd of deze mooi afpoedert.

Ook heb ik een Plush Lip crème gekocht van Make Up Geek. Een merk waarvan de meeste producten altijd een verliefde blik toegeworpen kreeg van mij. Zo ook deze lip crème in een mooie koraal rood. Een van mijn favoriete lipstick kleuren. Ben trouwens nog steeds opzoek naar DE perfecte Bright Hollywood rood, dus als je er een weet HOLLAA in de comments please! Ok, back to the MuG lip crème. De formule is heerlijk zacht en je voelt de lip crème amper zitten. De lipstick smeert erg fijn en egaal uit en de pigmentatie is medium dekkend. Ben erg blij dat deze in mijn mandje is belandt.

Tot slot DE pronkstuk van de Haul, de Saharan 2 palette van Juvias Place. Oh boy, toen ik de kleuren zag schitteren op de website wist ik niet hoe snel ik dit prachtige palette in mijn mandje moest stoppen. Ik bedoel, come on! Dit palette is een plaatje. Ik wil er bijna niet aankomen om te swatchen (ok dat ook weer niet, ik kan juist niet wachten om mijn jeukende vingers door de prachtige poeders heen te laten glijden en al dat pigment ergens op te smeren!). Juvia’s Place is dood gehyped door niemand minder dan Nikki Tutorials en gelijk heeft ze, dit merk is Ahhmazing! Ik zie alleen maar prachtproducten voorbij komen en zou het liefst ieder palette van Juvia’s in mijn stash willen hebben. En de pigmentatie die er van af komt mensen, hallelujahhh! De poeders zijn niet eens heel zacht maar hebben een hele aparte formule, geen een van mijn andere oogschaduwen voelen zo aan. Het voelt iets harder en droger maar kwalitatief ongelooflijk. De schaduwen barsten van de pigmentatie en de kleuren zijn te mooi om er ooit over op te houden. Ik bedoel, alleen al het feit dat er drie duo chrome kleuren in het palette zitten, Amen to that! En dan die blauwe kleur, O-M-GEEE. Zelfs de mattes zijn goed gelukt en maken de palette helemaal af. Ik wil meteen aan de slag met de Saharan 2. Ik zie al genoeg looks voor me die ik met dit palette kan maken. Ik ga zeker binnenkort nog een look op mijn blog plaatsen dus stay tuned…

Al deze producten zijn aangeschaft op beautybay

Wat vonden jullie van de producten en de swatches? Welk merk wil je zelf nog heel graag aan je stash toevoegen welke niet in Nederland verkrijgbaar is? 

5 reacties op Beauty Bay Shopping Haul ~ Juvias place | Make up Geek | En Meer ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *