Vandaag heb ik een review voor jullie over een merk wat helaas (nog) niet in Nederland verkrijgbaar is, maar welke veel meiden die zich met make up bezighouden wel kennen. Het merk Colourpop. Menig beautyguru’s op YouTube spreken er lovend over en terecht want wat een top merk is het! De producten zijn niet duur maar kwalitatief wel super. Ik heb twee liquids getest en ben er erg over te spreken. Ze blijven echt ongelooflijk goed en lang zitten. Ik heb tot nu toe nog geen (budget) liquid lipstick getest die zo mooi en lang bleef zitten als deze van Colourpop

 

Ik heb de kleuren Notion en Smitten. Ze brengen mooi aan en de lipstick droogt snel op waardoor je een mooie matte effect hebt. Ik moet wel zeggen dat de kleuren heel donker uitvallen. De kleur van de verpakking zegt dus niets over de kleur zelf nadat je het hebt aangebracht. De logo op de tube van Notion vervaagt trouwens snel en ik heb alleen nog maar geswatched.

 

 

Hier heb ik Notion op.

En hier heb ik Smitten op. (Hier en daar nog niet zo droog)

Je kunt Colourpop producten alleen bestellen bij hun webshop dat gevestigd is in Amerika. Hierdoor valt de prijs uiteindelijk wel wat tegen voor ons Nederlanders aangezien er nog verzend- en douanekosten overheen komen. Ze kosten $6 per stuk maar met alle kosten die wij helaas eroverheen moeten betalen komen ze op ongeveer €15 euro per stuk, wat natuurlijk nog steeds een redelijke prijs is voor een lipstick van deze kwaliteit. Ik ben er erg over te spreken en hoop dat Colourpop snel naar Nederland komt!

Heb jij al kennisgemaakt met Colourpop?

1 reactie op Colourpop ultra matte liquid lipstick Notion & Smitten ~ Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *