De I Heart Make up paletten vind ik altijd zo leuk om te zien. Ik heb alleen de donker bruine “Death by Chocolate” versie en ik gebruik deze best vaak. De kleuren zijn super mooi en goed gepigmenteerd! En dat allemaal voor een heel vriendelijk prijsje (*wink wink). Nu kwam ik de gouden versie tegen genaamd “Golden Bar” en ik ben zeer benieuwd of deze mijn hartje ook sneller zal laten kloppen. De kleuren vind ik in elk geval wel heel mooi. Kijken jullie mee?

I Heart Makeup ” GOLDEN BAR” 

ik vind de verpakkingen altijd zo leuk.

De Golden Bar bevat 16 kleuren welke voornamelijk bestaan uit goud en bruin tinten. Laat dat nou net mijn “go to” kleuren zijn. De kleuren hebben allemaal een naam. De namen van links naar rechts: Collection, Ribbon, Edible, Tablet, Wrapped, Wrapper, Foil, Golden, Bar, Box, Block, Gift, Limited, Cocoa, Beans, Chocolatier. 

Het zijn mooie warme tinten en ondanks dat shimmer echt vastgeklemd in mijn hart zit, mis ik wel een aantal matte shades. Ik begin matte oogschaduw de laatste tijd steeds meer te waarderen.

De look

Mijn zoontje kwam met een aardbei ( of een AAABIEEE hoe hij het zelf noemt) aan en ik moest ermee op de foto, best creatief die kleine.

Dit is de look die ik ermee heb gecreëerd. Het leek mij wel leuk om een double winged eyeliner look te doen. (En let niet op mijn gouden ketting, die was ik vergeten af te doen na het opmaken (pfff chaotisch tot op het bot deze chick..))

De shadows zijn redelijk gepigmenteerd maar niet zo goed als de “Death by Chocolate” palette. De kleuren zijn echt heel mooi en je kunt er vele mooie looks mee maken.

 

Ik heb Beans in mijn crease gebruikt, daaronder Block en Cacao. In mijn buitenste ooghoek heb ik Wrapper gebruikt om het wat intenser te maken. Mijn binnenste ooghoek heb ik de kleur Ribbon gebruikt. En tot slot de kleur Foil en Gold op mijn ooglid. Dit alles afgemaakt met Chocolatier als highlighter in mijn ooghoek en onder de brow bone.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over deze palette. Het is verkrijgbaar bij onder andere beauty88 en kost tussen de  €7,99 en €9,99 . Wat vinden jullie van de I HEART MAKE UP paletten? En welke is jullie favoriet?

5 reacties op I Heart Makeup GOLDEN BAR palette ~ Review + Look

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *