Hoi allemaal, vandaag wil ik een nieuw rubriek introduceren op mijn blog. Namelijk een Plog. De meesten zullen ondertussen wel weten wat een plog is aangezien menig bloggers dit al doen. Een plog is namelijk een afkorting voor Photo Log. Yup…ik heb ook besloten om jullie iedere week een kijkje in mijn leven te geven doormiddel van foto’s. Ik vind het zelf altijd super leuk om de plogs van anderen te zien en ik hoop dat jullie mijn plogs ook met plezier zullen bekijken. Hierbij doop ik mijn Plog:  LIFE OF SARAH!

Here we go..

Maandag begon mijn dag met dit als ontbijt. Een heerlijke zelfgemaakte kip quesedilla met een lekkere salade van een rode en gele paprika, komkommer, half uitje en een yoghurtsausje. Ging er goed in..

Daarna ging ik met de kleintjes naar de kinderboerderij. Zo mooi die pauw! Mijn zoontjes vinden het altijd helemaal geweldig.

Dinsdag was een lekker rustige dag waarbij ik vooral aan mijn blog heb gewerkt. We willen graag verhuizen en de interieurfreak in mij kon het niet laten om nu al inspiratie op te doen, en met name voor de badkamer aangezien dat een van mijn favoriete plekjes is in huis. Dus tijdens het rondneuzen kwam ik dit plaatje tegen…ooohh man i need this in my life! Geweldig die plantjes zo met dat chrispy white en hier en daar wat kleur.

Woensdag had ik onwijs zin om een cheesecake te maken en dus deed ik dat. Deze was gelukkig goed gelukt en heeft het helaas niet lang overleefd. En nee, ik ben niet de enige dader, meerdere mensen hebben mij geholpen met deze zoete misdaad, maar.. ik heb er wel een behoorlijke aandeel aan gehad…ik ben gewoon eerlijk mensen!

We hebben een halogeen oven aangeschaft. Leek mij wel een leuk ding en ik ben gewoon gek op van die onnodige dingen die mijn keuken lekker krap maken. Een lekker en makkelijk recept gevonden voor chrispy glazed chicken om ‘m te testen. Ik moet eerlijk zeggen dat het echt goed smaakte, het was super mals en vol smaak, ondanks dat er zoveel vocht uit de kip was gekomen dat ik bijna medelijden met dat gedehydrateert stukje kadaver kreeg. Ik ga de halogeen oven denk ik wel valer gebruiken.

Donderdag heb ik vooral geluierd. Af en toe moet dat ook kunnen (al is dat af en toe bij mij best vaak). Ik pakte er een lekkere Ben&Jerry’s Cookie Dough Wich bij en keek een serie op de iPad.

Daarna vond ik het wel weer leuk geweest en ging aan de slag met mijn nagels. De uitkomst waren deze glitter nails. Lang bleef het er trouwens niet op want de volgende ochtend waren ze alweer lelijk dus heb ik de remover erbij gepakt.

Nog eentje dan, omdat het zo een mooie kleur is en het zo mooi glittert. Hebben jullie trouwens een tip om glitter langer op de nagels te laten zitten?

Vrijdag was het weer prachtig weer, zoals bijna iedere dag deze week. Helemaal vrolijk werd ik ervan! We gingen avonds lekker op een terrasje zitten en aten en dronken wat. Gezellig!!

Prachtig deze foto. Lekkere strandwandeling gemaakt en genoten van de zonsondergang. Wauw, wat is het toch mooi he, de zonsondergang?

Gisteren was het zo ontzettend warm, dus hop de kleintjes in het badje. Heerlijk!

En natuurlijk kwam de BBQ tevoorschijn. Dit stond op de schrans-lijst…

 

Nou dit was het alweer! Hopelijk vonden jullie het leuk om mijn weekoverzicht te zien. Ik ben wel een type wat natuurlijk weer vergeet om lekker veel foto’s te maken aangezien ik vaak lekker chaotisch bezig ben. Maar ik ga mijn best doen. Hebben jullie ook een leuke week gehad?

6 reacties op Life of Sarah ~ Plog #1

    • Jaa, heerlijk toch haha. Liever teveel dan te weinig en we hebben een paar grote eters hier. Ik ben ook echt gek op saté en zelfgemaakt is nog beter! Nu maar hopen dat het lekkere weer aanhoudt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *