Hoi allemaal,

Vandaag heb ik weer een review voor jullie. De Styletone box van April is weer binnen en er zitten weer wat veelbelovende producten in. De box heeft deze maand een waarde van ruim €140,- en kost maar liefst €12,50 per maand.

Wat zit er deze maand in? Lees gauw mee!

Ik was zo ontzettend benieuwd naar deze box, vooral omdat ik een drie maanden abonnement had en dit de laatste box zou zijn. De twee boxen voorheen waren mij goed bevallen en ik wilde persé op deze wachten.

De thema van deze editie was ‘Bedoodle me’ en de kleur roze lijkt te overheersen. Love it so far!

Dit is de inhoud. Echt super leuk zo op het eerste gezicht. Wederom allerlei tinten roze en vooral veel tubes. Tijd om het informatieboekje erbij te pakken.

Allereerst valt mijn oog op de grootste tube. Dit is een invisible pores night detox serum van het merk Figs&Rouge en heeft een waarde van maar liefst €38,50. Hmmm interessant… De serum dien je dus op je gezicht te smeren voor het slapen gaan zodat het ’s nachts je huid zal detoxen. Het is geschikt voor alle huidtypen. Ik kan niet wachten om deze te testen.

De volgende item waar mijn oog op valt is een licht roze lange tube van Note. Dit is een BB lip corrector twv €18. In het info boekje staat dat deze je lippen verzorgd, voller maakt en subtiel een kleurtje geeft. De substantie voelt als een lipgloss en is licht roze, bijna wit, van kleur en smeert uit met een zachte ‘sponzige’ applicator. De gloss ruikt naar custard. Je weet wel, die gele pudding?

Het derde item is wederom een tube, ditmaal een liquid highlighter. Yeeeeyy! De highlighter is van Trifle Cosmetics en heeft een waarde van €23,95. Het is een subtiele highlighter die je het beste onder je foundation kunt gebruiken voor een all over healthy glow. Het is een mooie fijne shimmer en geen glitters (gelukkig!).Highlighter maak je mij altijd wel blij mee dus i love it!

Next! Wat hebben we hier? Iets wat ik al heel toevallig in mijn vorige post heb gereviewd, namelijk de Siliconen Beauty Blender met een waarde van €8,95. Dit is een siliconen “sponsje” waarmee je je foundation flawless blend zonder verspilling van het product. Het slokt namelijk geen foundation op. Hier vind je het uitgebreide review.

Als laatste weer een topproduct, namelijk een pressed finishing powder van 29 Cosmetics. De waarde van dit product is €45. De poeder komt in een mooi doosje met een spiegel. Ik had de dark variant wat helaas net ietsje te donker voor mij is maar in de zomer wellicht perfect! En volgens het boekje kun je deze ook als bronzer gebruiken. Ik moet wel zeggen dat de poeder mooi blend en de finish is echt super. Nu al tevreden mee!

Ja ja mensen, de laatste doos heeft mij absoluut ervan overtuigd om mijn lidmaatschap te verlengen. Ik had een drie maanden abonnement en heb er geen moment spijt van gehad. De inhoud is tot nu toe altijd top geweest dus ik ben zeer tevreden! Ik ga nogmaals een drie maanden abonnement aan en ben zeer benieuwd wat ik in de komende drie boxen zal aantreffen. Wat vinden jullie van de Styletonebox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *