Dit leek mij nou net een uitdaging die ik even nodig had voor een nieuwe look. Kun je een hele look maken met één palette? En met een hele look bedoel ik dus full face make up waarbij ik ga proberen de hele look te maken met alleen de Morphe 35OM palette. Uiteraard gebruik ik wel gewoon foundation en ook de eyeliner moet ik apart gebruiken aangezien de 35OM palette geen zwart heeft die ik als eyeliner zou kunnen gebruiken. Benieuwd of het mij gaat lukken? Kijk maar mee…

Goed, ik start met foundation en pak hierna met volle moed een van mijn favoriete paletten erbij, namelijk de Morphe 35OM palette. Ik ben er nog steeds gek op en ik heb er vertrouwen in dat een full face met alleen dit palette moet lukken. Er zitten namelijk genoeg shades bij die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Ik begin mijn wenkbrauwen te shapen met de donkerbruine kleur uit het palette. So far so Good!  Nadat de wenkies klaar zijn begin ik aan mijn ogen. Ik besluit een cut crease te proberen. Waarbij ik begin met oranje als transitie kleur en daaronder de baksteen rode kleur. Voor de cutcrease gebruik ik wel een beetje concealer en hierna poeder ik dat af met het lichtste kleur in het palette. Hieroverheen gaat de okergele kleur en op mijn buitenste ooghoek komt nog wat rood welke ik ook doortrek tot de helft van mijn onderste wimperrand. De andere helft aan de binnenkant van mijn onderste wimperrand gebruik ik weer dezelfde kleur als mijn binnenste ooghoek, namelijk de okergele schaduw. Hierna trek ik een winged liner en plak ik nepwimpers op. De eyes are done!

Met de licht bruine kleur begin ik te contouren. Ook dit lukt aardig dus dit project kan zomaar lukken dacht ik. Boven mijn contour bracht ik de licht oranje kleur aan als blush. Wauw, ik ben tevreden.

Ik gebruik tot slot de oranje kleur op mijn lippen en speel hierbij een beetje vals door er een transparante glossje overheen te smeren zodat het niet zo droog oogt.

Ik was erg tevreden met de look maar de ogen poppen nog niet zoals ik graag zou willen dus ook hierbij heb ik een beetje vals gespeeld en wat gouden highlighter over de okergele kleur heen gedaan zodat het geheel wat levendiger uitzag.

Dit is het uiteindelijk geworden.

Ok, hier en daar is lichtelijk vals gespeeld maar geef toe, ik heb het best goed voor elkaar gekregen om een volledige look met alleen de Morphe 35OM te maken, of niet? Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Welke oogschaduw palette zouden jullie gebruiken om een full face mee te doen?

Check ook mijn Instagram voor meer ooglooks en andere make up foto’s. 

 

2 reacties op Volledige make up look met alleen de Morphe 35OM palette?

  1. Beeldschoon! Ik heb in geen van mijn palletten oranje zitten en zo te zien is dat prachtig met donkerbruine ogen! Echt een fantastische look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *