Ik weet het nog als de dag van gisteren, de dag dat ik mijn man voor het eerst zag. 15 jaar geleden. Ik werd duizelig van hem omdat hij die dag wel 50 rondjes om mij heen maakte (hij dacht het subtiel aan te pakken..ahum). Het was bij de botsauto’s op het kleine kermisje bij ons in het dorp op Koninginnedag. Hij kon zijn ogen niet van mij afhouden en ik stiekem ook niet van hem. Daarna heb ik hem in een jaar tijd nog twee keer gezien, waarbij hij mij weer even volgde en ik snel maakte dat ik wegkwam hahaha. Uiteindelijk bleken we een aantal “mutual friends” te hebben die ons bij elkaar hebben gebracht. En nog steeds onafscheidelijk sinds 21 september 2003! Vandaag dus alweer 14 jaar samen en natuurlijk vieren wij het ieder jaar weer trouw. Dus hierbij een Get ready with me. Kijken jullie mee hoe ik mij klaarmaak voor de datenight?

Ok laten we beginnen. Na het douchen ga ik er goed voor zitten en maak mij op met de volgende producten in deze volgorde:

 • Vitamine E lotion van The Bodyshop als moisturizer
 • Mac fix plus als een basis voor het make up
 • Diy Liquid highlighter voor de all over glow
 • Maybelline Dream Satin in de kleur ‘Sun Beige’
 • Morphe highlight en contour palette om te highlighten (tweede kleur van onderste rij)
 • Morphe highlight en contour palette om te contouren (laatste kleur van de onderste rij)
 • Morphe oogschaduw, de laatste oranje kleur van de bovenste rij in mijn buitenste ooghoek, vierde kleur van de onderste rij als een donkere crease kleur, en tot slot de een na laatste bruin/rode kleur van de onderste rij om de ooghoek samen te blenden.
 • Golden Bar ‘Golddigger’, dat is de tweede gouden kleur van de tweede rij, in mijn binnenste ooghoek, en de kleur ‘Foil’, dit is de iets donkere gouden kleur ernaast op het midden van mijn ooglid.
 • Note eyeliner
 • Mascara
 • Falsies welke ik aanbreng met zwarte Duolijm
 • Nyx Browgel
 • Make up Revolution highlighter
 • YSL rode Lipstick
 • Freedom gold lipstick als topper
 • Make up Revolution settingspray

Zo the make up is done! Nu de outfit.

Ik heb gekozen voor een roze vetertop van de Coolcat en een witte midirok met studds, wederom van de Coolcat. De roze schoenen met studds zijn van Blink en ik maak het af met een leren Bikerjas.

Ik had ook foto’s gemaakt van mijn volledige look maar die kon ik helaas nergens meer vinden (meeèèhh).

Dit was de get ready with me. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mee te kijken. Wij gaan er gauw vandoor om te genieten van onze dag. We gaan een hapje doen en dan naar de Pathé voor de film IT! Spannoonddd!! Wat doen jullie meestal met een jubileum?

Volgen jullie mij trouwens al op Bloglovin’? Dit kan heel gemakkelijk door op het Bloglovin’ knopje te klikken aan de rechterkant van mijn blog. Je kunt ook je e-mailadres achterlaten onder het kopje abonneren om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste posts.

 

10 reacties op 14 jaar samen met Lief! ~ #GRWM ~ Get Ready With Me ~ Datenight

 1. Wauwww Sarah, wat een onwijs mooie look! En je kleding is ook stylishhhh! Love it! Ik zag trouwens net even snel dat je het Morphe 35O palette hebt gereviewed, die heb ik ook! Ga ik ook even lezen,, mooi is-ie hè! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *