De zomervakantie staat voor de boeg en ik ben nu al bezig met rond te kijken wat ik dit keer weer mee zal zeulen op vakantie. Een ding staat vast, dit keer wil ik alleen het broodnodige meenemen! Wil jij ook meer ruimte in je koffers zodat je lekker veel mee terug kan slepen? Dan heb ik alvast 5 purse essentials die een MUST zijn en je vakantie een stuk aangenamer zal maken. Scrollen maar…

1. Droogshampoo

Ok, laten we even eerlijk wezen, niemand heeft zin om iedere dag je haar te wassen op vacay, ain’t nobody got time for that! Dus ren naar de winkel en get yourself some dryshampoo en je kan nog een dagje vooruit zonder je tijd te verdoen aan haren wassen. Zo heb je tijd voor de echt belangrijke dingen op vakantie, zoals heerlijk luieren op het strand. Get your tan on!

2. Face Mist

Aaaah verkoeling tussendoor! In de zomer heb ik bijna altijd wel een facemist in mijn handtas zitten. Heerlijk voor de momenten dat je even een snelle verfrissing wilt. Ik wissel vaak af en maak soms ook zelf een Facemist. Het is heel makkelijk maar oh zo lekker. Love it!

3. Zonnebrandcreme

Tja…zon, zee, strand of sneeuw, smeer je altijd in met een zonnebrand en bescherm je huid. Dit is zo ontzettend belangrijk, niet alleen zodat je niet verbrand, maar ook omdat je hiermee voorkomt dat je huid sneller verouderd. Dus dames en heren smeer uzelf royaal in met een goede factor en stay young and protected!

4. Deo (crème)

Deo is een must op vakantie. Je wilt niet rondlopen vergezelt door je grote zweetwalm natuurlijk. Ik gebruik zelf het liefst deo crème. Deze van Vichy is een aanrader, maar ik heb ook een hele fijne die ik zelf maak. Zo weet ik zeker wat ik opsmeer. Ik zal deze DIY deo een keertje delen, want deze is ontzettend effectief en je hebt maar een paar ingrediënten nodig.

5. Opfrisdoekjes

Wederom een essential om je schoon en fris te houden, namelijk frisse natte doekjes. Ik vind deze dingen echt een must, aangezien je ze eigenlijk altijd wel goed kunt gebruiken. Of je nu het zweet van je voorhoofd wilt vegen of je handen en mond wilt schoonmaken na een flinke schranspartij, je zult het altijd waarderen. En als je net als mij ook nog eens een paar kaboutertjes heb rondrennen/kruipen, komen de doekjes helemaal van pas.

Dit zijn de purse essentials die je volgens mij overal wel kan gebruiken. Ze nemen niet veel ruimte in je handtas en maken je vakantieleven een stuk aangenamer.

Wat vinden jullie nou echt een MUST voor op vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *