Valt het jullie ook op dat bijna alle beauty guru’s tegenwoordig hun make up routine beginnen met een vloeibare highlighter met een druppelaar? Prachtige gouden highlighter tranen biggelen langs hun wangen naar beneden. Dit heeft mij geïnspireerd om deze DIY te doen. Ik heb een aantal samples gemaakt en de beste formule ga ik nu met jullie delen. Veel plezier met het maken van deze vloeibare highlighter, die niet alleen mooi is maar ook goed voor je huid en je ook nog eens een perfecte basis geeft voor je foundation. Dat jullie maar glimmend door het leven mogen gaan (proost!). Lees snel verder hoe je dat kunt bereiken.

Ok wat heb je allemaal nodig voor deze diy?

  • Pure amandelolie
  • Glycerine
  • MAC fix plus
  • Highlighter
  • Potje met druppelaar (ik gebruik een leeg vitamine D potje van mijn baby)
  • Trechtertje

Now lets do this!

Vul je potje tot de helft met pure amandelolie. Pure amandelolie verzacht en voedt de huid diep. Het laat een beschermlaagje achter, waardoor vocht minder snel verdampt en het voor een mooie soepele huid zorgt. Goed, nu voegen we 5 druppels glycerine toe. Glycerine werkt ook verzachtend en maakt de huid glad zodat je foundation mooi egaal aanbrengt na het opsmeren van deze healthy glow uit een potje. Spray vijf keer met de MAC fix plus in je trechtertje. Fix plus zorgt ervoor dat het goedje iets verdunt en dat je een mooie basis hebt voor je overige make up. Tot slot voeg je de “Key ingrediënt” toe, namelijk je meest glimmende highlighter. Ik gebruik deze van Make up Revolution. Schraap de gewenste hoeveelheid van je highlighter en voeg het poeder toe aan je potje.

Nu heel goed schudden en je vloeibare highlighter is geboren.

Hier heb ik het al onder mijn make up op, maar nog niet als highlighter. Zoals je ziet is de finish dewy, maar niet overdreven glimmend.

Hier druppel ik het op. Je kunt deze highlighter gebruiken voordat je je make up aanbrengt, voor de “all over glow” en/of je kunt het erna gebruiken om een aantal plekken, zoals je jukbeenderen, te highlighten.

Hier heb ik het ook op als highlighter, and i freakin‘ love it!

Wat vinden jullie van de vloeibare highlighter (traantjes) trend? Yay or Nay?

5 reacties op Maak je eigen vloeibare highlighter ~ diy liquid highlighter drops

  1. Ik had er nog nooit van gehoord maar ik vind het erg leuk om te zien dus alleen daarom al een dikke YAY. Staat je overigens ook erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *