Omdat mijn mini beautyblender toe was aan vervanging besloot ik even rond te kijken naar een nieuwe. Een vriendin van mij adviseerde de Miracle Complexion spons van Real Techniques aan. Na wat rondneuzen wilde ik deze toch graag proberen en bestelde het op Boozyshop. Maar Sarah zou Sarah niet zijn als er niet meer artikelen in de winkelmand zou belanden. Benieuwd naar wat ik allemaal heb gekocht? Scroll dan gauw verder.

Ik heb naast de Real Techniques Miracle Sponge nog de Luxury Bananapowder en de Pro Illuminate highlighter van Make up Revolution gekocht.

Ik zat al een tijdje te twijfelen om een bananapowder te kopen dus toen ik op deze stuitte op de website van Boozyshop heb ik het maar gelijk in de winkelwagen gestopt. De poeder is super fijn en blend in no time uit waarna je niets meer van de bananapowder terugziet. Je gezicht licht mooi op en ziet er fris uit. Ook maakt de poeder je gezicht mooi egaal en blijft het makkelijk de hele dag zitten. Ik had het niet verwacht maar Make up Revolution heeft een goed werkje geleverd met deze poeder.

Het aanbrengen gaat ook super makkelijk. Je schudt wat poeder uit de handige opening in de dop of ergens anders waar je het prettig vind. Breng de poeder met een kwast aan op je hele gezicht voor een egale effect of op de plekken waar je snel een vettige huid krijgt zodat deze plekken mooi mat blijven. Ook kun je met deze poeder je gezicht “baken“. Dan breng je een dikke laag poeder aan op de plekken waar je concealer hebt aangebracht, dit is meestal onder je ogen, je kin, je voorhoofd en onder je contour, laat de poeder ongeveer 5 minuten “baken” en veeg hierna al het overtollige poeder met een kwast zachtjes weg. Dit zal ook voorkomen dat het zal gaan “creasen” onder je ogen. Al met al een super goede budgetproof poeder die niet onder doet voor de bekende Ben Nye bananapowder. Luxury Banana Powder €6,49.

Ook heb ik deze super mooie “studded” highlighter gekocht. Ik vond de highlighter er zo mooi uitzien dat ik deze gewoon moest hebben. Ik ben al een tijdje opzoek naar een goede gouden highlighter met een warme ondertoon, omdat de meeste highlighters een koele ondertoon hebben. Helaas, zo ook deze weer. Gelukkig staat het mij wel, maar voor de “bronzy” look wil ik toch nog een “warme” highlighter hebben. Dus als iemand er een weet, ik hoor het graag!

Even een close up zodat je deze schoonheid goed kunt bewonderen.

De highlighter is ONGELOOFLIJK romig! Wow, dat had ik niet verwacht. Een kleine swipe eroverheen en de pigmentatie blaast je weg! Dus “a little goes a long way”. En de pan is enorm dus laten we zeggen dat je er rustig 20 jaar mee vooruit kon als er geen houdbaarheidsdatum opzat. En wat een shine. Het smeert zo lekker uit op je gezicht en je glimt echt de hele dag! Ik was gisteren naar de Zwaluwhoeve met deze highlighter op en het zat na 6 uurtjes zweten en zwemmen nog steeds op z’n plek te shinen alsof het de plek van de vermiste zon wilde innemen. Pro Illuminate Highlighter €3,95.

Tot slot natuurlijk de make-up spons waar het allemaal mee begon, de Real Techniques Miracle sponge. Deze heeft een fijne vorm waardoor je op ieder plekje van je gezicht kunt komen. Ook heeft het een schuine platte bovenkant zodat je makkelijk je onder je ogen kunt blenden. De spons brengt de foundation echt heel goed en egaal aan. Het zuigt wel wat foundation op maar als je eerst dotjes foundation op je gezicht aanbrengt, in plaats van op de spons zelf, en daarna met de spons eroverheen gaat valt dit reuze mee. Ik zou dit zeker een dupe voor de beautyblender kunnen noemen. Ik zie geen verschil in applicatie. En dat voor een fractie van de prijs.  Real Techniques Miracle Complexion Sponge €5,99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dit is een simpele look die ik heb gecreëerd met de producten om jullie even een idee te geven. Zoals je ziet heeft de make up spons en de bananapowder goed z’n werk gedaan, mijn foundation is mooi natuurlijk en de finish is smooth. Ook de highlighter springt eruit dus dat is ook een blijvertje.

Ik ben echt heel tevreden met mijn nieuwe aanwinsten. De producten zijn allemaal beter dan ik had verwacht en dat voor een budget prijsje. Make up Revolution is hard op weg naar de top met haar mooie producten voor betaalbare prijzen.

 

1 reactie op Mijn Boozyshop bestelling ~ Shopping Haul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *