Beautyboxen, denk dat iedereen die wel kent. 26 Februari was ik jarig en na lange tijd vergelijken en twijfelen heb ik de knoop doorgehakt en een abonnement genomen als kadootje voor mezelf. Mijn keuze viel op de Styletone box . Styletone sprak mij aan omdat er in deze box iedere maand 5 fullsize producten zitten. De meeste boxen bevatten namelijk vooral samples en dat kan ik ook gewoon bij de ICI of de Douglas halen… Anywaaayy, ik heb dus om te proberen eerst maar eens een 3 maanden abbo genomen en de doos van Februari is binnen! Kijken jullie mee?

Wat een goed gevulde box! En de inhoud vind ik echt super leuk. Er zit een chubby lippotlood in, een highlighter, een eyeliner, lashprimer/conditioner en een heerlijk natuurlijke koffiescrub.

Een chubby stick in een super mooie mauve kleur. De lipstick is onwijs gepigmenteert en smeert heel goed en romig uit. Het merk Manna Kadar kende ik nog niet maar heb er wel hele goede dingen over gelezen. Deze lipstick ga ik nog heel vaak gebruiken!

Van hetzelfde merk als de chubby stick is ook de Lash Extending Primer. In de beschrijving las ik dat deze te gebruiken is voordat je mascara opdoet als een primer (duhh…zoals de naam van het product al verklapte) om je wimpers klaar te stomen voor je mascara. Maar je kan het ook gebruiken als een conditioner voor je wimpers, voordat je gaat slapen. Hmmm…interessant.

Ook dit donker paarse oogpotloodje van Lord&Berry zat erin. Wederom een merk dat onbekend is voor mij maar waar je wel goede dingen over kunt lezen in reviews van abonnees van de Styletone box. Ook dit potloodje is erg gepigmenteerd en smeert heerlijk soepel uit waardoor je een mooie smoky effect kunt creëren zonder veel moeite.

Deze highlighter zorgde echt even voor een “kwijlmomentje”. Ten eerste, hoe schattig is de verpakking? Het potje is gemaakt van steen volgens mij en het dekseltje is gewoon van plastic. De highlighter van het merk Emité kun je zowel onder je foundation aanbrengen voor de all over glowing effect als over je foundation op de plekken waar je gewoonlijk je highlighter aanbrengt. Natuurlijk kon de “highlighter junkie” in mezelf niet wachten om mezelf hiermee onder te smeren. Het effect viel mij echter wel wat tegen. De highlighter is mij te subtiel. Ik zou deze gebruiken voor onder de browbone en op de brug van mijn neus. De jukbeenderen willen graag wat meer shine.

Tot slot zat er deze heeeerlijke koffiescrub in die veel goede dingen belooft. Er zitten allemaal natuurlijke ingrediënten in waar ik erg blij van word! Als je je cellulitis aan wilt pakken is dit de scrub voor jou aangezien de cafeïne in de koffie hier goed voor is. Ik ben gek op scrub en kan niet wachten om deze heerlijk ruikende scrub te gebruiken!

Omdat ik een nieuwe abonnee ben mocht ik een code gebruiken waarmee ik drie extra producten twv €45 ontving.

De extra producten die ik ontving was een zwarte eyeliner van Lookx, een paarse oogschaduw van het merk Note en een mascara van het merk Jelly Pong Pong. Zowel het merk Lookx als Note kende ik hiervoor al.

Zoals je kunt zien zijn zowel de oogschaduw als de eyeliner extreem gepigmeteerd! Vooral de eyeliner had echt een wow-effect. Die is zoooo romig en geeft een pikzwarte kleur af. Geweldig!

Ik ben super blij met de producten die ik heb ontvangen in de Styletone box. De box kost €12,50 per maand. Je kunt ook een abbo voor 3 maanden of een jaar nemen, dit is iets voordeliger. Er zit niets bij wat ik niet zou gebruiken dus dat maakt het echt waard voor mij. Ik ben nu al super benieuwd naar de volgende box. De box wordt iedere tweede week van de maand geleverd stond er op de website dus die van Maart zal gelukkig snel arriveren!

Welke beautybox zouden jullie eens een keer willen testen?

1 reactie op Styletone box Februari 2017 + extra producten unboxing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *