Ja, de Plog is een dag later dan normaal, maar mensen het was echt ontzettend warm en druk deze week. Ik moet eerlijk toegeven dat “tante luiheid” ook even om de hoek kwam kijken…I’m just being honest people! Maar goed ik heb mezelf toch nog naar mijn laptop kunnen slepen en deze Plog in elkaar kunnen flansen voor jullie, dus here we go…

Mijn iPad deed raar dus ik kreeg van Apple een nieuwe. Snel alles er weer opzetten en gaan met die banaan want ik kan niet zonder dit ding…

Lekker met de kindjes naar Artis geweest. En natuurlijk kon ik dat lekkere stuk chocolade taart niet laten liggen…maar om het goed te maken staat er ook een heerlijke mango smoothie naast. How bout dahh?!

Voor het eerst een Red Velvet cake gebakken. Hij was erg goed gelukt! De familie heeft er van genoten.

Als ik foto’s maak voor mijn blog dan heb ik echt geluk als ik er een half uurtje ongestoord mee aan de slag kan gaan. Dit komt dan ook zelden voor en ik word bijna altijd vergezeld door mijn jongens die natuurlijk aan alles gaan trekken en alles willen bekijken. Dit is even een “behind the scenes” shot van mijn jongste die even bovenop me kroop tijdens het fotograferen van mijn vorige look. Maar natuurlijk ga ik even snel met jou op de foto kleine Bumba! ❤️

Even lekker lunchen met mannetje.

Lekkere snelle hap, salade met gegrilde kip en broodjes met zelfgemaakte knoflookboter, gemaakt. Met dit weer vind ik dit het lekkerst. En natuurlijk buiten opeten 😉

Genieten op een terrasje met wat vrienden en de kids. Wat is dit weer toch lekker zeg!

Even snel de vanity opgeruimd, want het leek wel een oorlogsveld (wel eentje met mooie vrolijke kleuren).

Happy Fathersday to my dad and babydaddy! Vaderdag was het zulk mooi weer dat we lekker samen met de familie gingen barbecuen. Zo gezellig, niets leuker dan samen met je familie zijn!

Mijn week in een nutshell. Super genoten van het weer, hopelijk mogen we dat blijven doen. Gezellige mensen om mij heen en goed eten. Wat willen we nog meer? Hebben jullie nog leuke dingen gedaan? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *