Yaaaaasss…ik heb ‘m dan eindelijk gehaald, de BH Cosmetics Foil palette. Deze stond al een tijdje op mijn wishlist en nu heb ik het dan toch maar aangeschaft. Ik heb ook maar meteen de geliefde La Girl Concealer meebesteld, want ook hier was ik erg benieuwd naar, aangezien iedereen en hun moeder deze heeft en het de hemel in prijst. Benieuwd naar mijn bevindingen en de look die ik ermee heb gemaakt? Check snel verder…

De BH Cosmetics Foil palette

De kleuren zijn zo mooi. Ik ben echt dol op glimmend en foiled shadows dus ik hoop dat BH de naam Foil waarmaakt.

De Swatches van de bovenste rij tot de onderste rij. Ze zijn redelijk tot goed gepigmenteerd, maar lijken meer op shimmery shadows dan Foils. Jammer!Als je ze nat maakt lijkt het wel weer wat meer op een foiled shadow, maar dat kun me met de Morphe palette ook…dus ben niet echt onder de indruk eerlijk gezegd.

Wel vind ik de BH Cosmetics Foil palette een goed alternatief voor de Morphe palette mocht je deze te duur vinden. Er zitten zelfs een aantal dupes in. Links is Morphe en rechts is BH Cosmetics.

De La girl Concealer in de kleur ” Creamy Beige”

De bekende concealer komt in een kleine tube met een soort van kwastje waarmee je de concealer kunt aanbrengen. Heel basic.

De kleur Creamy Beige. Het heeft een lekkere textuur welke niet te dik of te dun is, eigenlijk precies goed voor een concealer.

De Look

Ik heb er een redelijk “natuurlijke” look mee gecreëerd. En een paar falsies om de look af te maken. De Foil palette is niet zo denderend. Het heeft zeker geen WoW factor, maar loopt rustig mee met de “kan ermee door” groepje. Als je wat fix plus op je kwast doet en de oogschaduw daarna aanbrengt is het effect wel heel mooi, evenals met je vingers. De La girl concealer dekt echt super goed! Er zit alleen zo weinig in…

Ik moet nog even oefenen met het fotograferen van ooglooks, dus excuse moi voor de gare fotos. Anyway…Ik heb de donker bruine kleur in de crease gebruikt. De bruin-gele kleur van de derde rij swatches in mijn buitenste ooghoek en een beetje op de binnenste ooghoek. De olijf groene kleur van de tweede rij swatches in het midden op mijn ooglid en tot slot de licht rose kleur van de tweede rij swatches (de eerste Swatch) in mijn binnenste ooghoek en als highlight. Op mijn onderste wimperrand heb ik een aparte bruin met een parelmoer glans gebruikt, dit is de laatste swatch van de derde rij swatches.

De look is op zich wel goed gelukt, maar ik had helaas wat meer verwacht van de BH Cosmetics Foil palette. De kleuren zijn wel super mooi en sommige zijn echt Foiled shadows maar de meeste zijn gewoon shimmery. Voor de prijs is het een goede palette en er zitten een aantal Morphe dupes in. Voor de La girl concealer heb ik nothing but love! Super creamy en creast niet. Maakt mooi egaal en blijft de hele dag zitten.

Hebben jullie de bekende concealers wel eens gebruikt?

Volg mij op Bloglovin‘ ❤️

8 reacties op BH Cosmetics Foil Palette + La Girl Concealer ~ Review + Look

  1. De concealer ziet er inderdaad heel mooi uit! Jammer dat het palette je iets tegenvalt. Toch heb je er wel een prachtige look mee gemaakt.

  2. Ik heb concealer van dit merk ook gekocht, helaas verkeerde kleur. Ik vind de oogschaduw echt opvallend en een mooi pigment hebben. Jammer dat niet alle oogschaduw goed naar je wens is.

    • Oh dat is jammer, de concealer is echt heel goed. De oogschaduw heb ik deels met mijn vingers aangebracht vandaar dat het goed opvalt. Maar met een droge kwast komt er minder pigment af. Ja was alles maar precies hoe wij het wilden hè hahaha dat zou ideaal zijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *