Hii allemaal, vandaag review ik een palette die ik vaak en graag gebruik, namelijk de Morphe Brushes Shimmer palette. Ik heb dit palette nu al een aantal maanden en ik moet bekennen dat ik er bijna dagelijks naar grijp ondanks dat er alleen maar Shimmers inzitten. Ok, ik moet bekennen dat ik wel heel erg gek ben op shimmer en shine! Dan zit je met dit palette wel goed, maar hoe zit het met de kwaliteit? Lees je mee?

 

Dit is ‘m dan, is het geen plaatje? Laten we eerst even stilstaan bij de kleuren. Deze vind ik echt mooi geselecteerd. Er is voor ieder wat wils. Van zwart tot bruintinten en van felle tot neutrale tinten. Wat mij betreft een hit! Je kunt ongelofelijk veel looks creëren met dit palette. Ook deze variëren, dankzij de diversiteit van de kleuren, van romantische looks tot neutrale alledaagse looks en sexy avond looks. Het kan voor sommigen misschien een issue zijn dat het alleen maar shimmers zijn, maar de shimmer varieert ook sterk per kleur. En als het je echt dwarszit kun je natuurlijk altijd combineren met een andere palette.

Het textuur van de oogschaduw is super creamy. Het zijn geen cream shadows maar zo voelen ze wel aan. Ze smeren zo goed uit waardoor het blenden in no time gefixt is. Er zijn echter wel een paar schaduwen die wat poederiger zijn, dit zijn voor mijn gevoel voornamelijk de lichtere kleuren zoals de roze en witte. De oogschaduw blijft bij mij ook goed zitten gedurende de dag. Met een primer eronder ben je helemaal safe en zullen de kleuren ook meer “poppen”. Al met al ben ik zeer te spreken over de kwaliteit en houdbaarheid.

De vormgeving is lekker simpel zoals altijd bij Morphe brushes. Mooie grote strakke zwarte palette zonder al te veel poespas. Enige minpunt is wel dat er geen spiegel in zit. Ik vind dat wel zo handig, vooral als je alleen deze palette mee wil nemen op reis bijvoorbeeld. Alhoewel dit natuurlijk niet de ideale palette is om overal mee naartoe te zeulen vanwege het formaat. (De kleinere is trouwens een highlight & contour palette, zal ik binnenkort ook even onder de loep nemen 😉 )

Morphe Brushes is een merk wat mijn hart heeft gestolen met al haar prachtige paletten. Ik heb een aantal producten van Morphe brushes en ben er zeer tevreden over. Dit prachtige palette is online verkrijgbaar variërend van €23 tot €30.

 

3 reacties op Morphe Brushes 35U Shimmer palette ~ Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *