Vorig jaar dacht ik er goed aan te doen door wimper extensions te laten zetten. Ik was er erg benieuwd naar en liet een set 3D extensions zetten. Het was echt geweldig! Ik had er drie weken geen omkijken naar en kreeg veel complimenten. Echter na drie weken zag het er vreselijk uit met allemaal gaten waar de wimpers uit waren gevallen etc. dat ik ze er maar compleet af had laten halen.

OMG! Ik schrok mij kapot, al mijn eigen wimpers waren nog maar kwart van de lengte die ze hadden (en ze waren al niet erg lang te noemen!). Ik kon wel janken, zelfs met mascara was er niets van te zien. Het zag er niet uit. Ik was vastberaden om snel wat te vinden om mijn onzichtbare wimpers  weer zichtbaar te maken en zo begon het smeren van allerlei goedjes die beweerden om je die prachtige lange wimpers te geven waar iedereen van droomt. Van wimperserums tot wonderolie, niets hielp. Totdat ik wat onderzoek ging doen op het web. Hier las ik het een en ander over Vaseline, wonderolie en amandelolie. Het ene werkte voor de ene wel en voor de ander weer niet. Dus besloot ik te experimenteren en mijn eigen brouwseltje in elkaar te fixen. Wonderolie deed niets voor mij dus die liet ik achterwege.

Ik besloot een mix te maken van Vaseline en pure amandelolie. En na twee weken trouw smeren begon ik al wat verandering te zien. Mijn brosse stompjes wimper begonnen wat steviger te ogen. Na een maand waren ze al ietsje gegroeid en na drie maanden trouw smeren durf ik te zeggen dat ze bijna weer volledig teruggegroeid zijn. Ze zijn ook steviger en lijken zelfs wat voller!

Voor het mengseltje heb ik een theelepel vaseline en een theelepel pure amandelolie gebruikt. Dit heb ik goed door elkaar gemengd en in een klein potje gedaan. Ik heb niet al te veel in een keer gemaakt omdat ik niet wist hoelang het houdbaar was. Ik adviseer je iedere week een nieuw mengseltje te maken.

Ik deed iedere avond na het reinigen van mijn gezicht met mijn (schone)’vingers wat van de mix op mijn boven en onder wimpers. Je kunt het ook aanbrengen met een schoon mascara borsteltje. En de volgende ochtend was je het er weer af en zo ga je door tot je het gewenste resultaat hebt.

Tot slot wil ik er wel bij zeggen dat ik niets garandeer. Iedereen is anders en wat bij de een werkt, werkt niet bij de ander. Bij mij werkte wonderolie niet terwijl heel veel meiden daar super positieve resultaten mee hebben geboekt. Ik zou zeggen probeer het uit en deel je ervaring.

 

2 reacties op Hoe krijg je mooie lange en volle wimpers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *