Heb je soms ook dagen dat je denkt van…pfff het mag allemaal wel wat sneller vandaag of kon ik nog maar een half uurtje langer uitslapen (ook errug belangrijk!)? Dat kan! Vandaag heb ik een aantal nuttige beauty hacks waar ik altijd veel aan heb. Als je deze hacks toepast in je dagelijkse routine scheelt het je gegarandeerd weer tijd en gedoe! Klinkt dat je als muziek in de oren? Lees dan snel verder.

Beauty Hack nummer 1: Zet stippen om je eyeliner perfect te krijgen

Krijg je je eyeliner maar niet goed, hoe vaak je het ook probeert? En sta je daardoor vaak langer te rotzooien dan je eigenlijk wil? Dan heb ik goed nieuws voor je. Het kan allemaal sneller en makkelijker doormiddel van stippen. Stippen? Ja stippen. Zet van begin tot waar je de wing wilt stippen met je eyeliner en daarna is het een kwestie van de stippen aan elkaar verbinden. En Voila! Daar is je perfecte eyeliner met (of zonder) wing.

Beauty Hack nummer 2: Perfecte wing of oogschaduw met een pas

Pak je portemonnee er maar bij voor deze hack. Nee niet omdat het je geld gaat kosten maar om je wing of oogschaduw perfect recht te krijgen. Hoe dan vraag je? Nou simpel. Plaats een pas net onder je onderste wimperlijn en teken nu met een eyeliner of oogschaduw een rechte lijn langs de rand van je pas. Doe hetzelfde met je andere oog en je hebt nu (mits je het correct hebt gedaan 😉 ) twee perfecte wings of rechte oogschaduw lijnen voor een sexy cat eye.

Beauty Hack nummer 3: Vollere lippen met pepermunt olie

Droom je van mooie volle lippen? Dan is hier een super easy tip. Meng wat pepermunt olie door je lipgloss of dep wat pepermunt olie op je lippen voordat je lipstick opdoet en je lippen zullen vanzelf wat voller lijken en aanvoelen. Berg nu gauw die lipplumpers op en ren naar de winkel om pepermunt olie in te slaan.

Beauty Hack nummer 4: Langere wimpers met vaseline 

Vorig jaar had ik wimperextensions laten zetten. Prachtig, maar wat een ramp nadat ze eraf waren. Mijn toch-al-niet-hele-lange-wimpers waren nu helemaal onzichtbaar geworden! Vreselijk vond ik het en ging daarom gauw opzoek naar een goede wimperserum. Niets werkte totdat ik zelf maar wat ging experimenteren met een vaseline mix (deze). Ik smeerde dit twee maanden lang iedere dag op mijn schone wimpers en ja hoor, ik merkte echt een verschil. Mijn wimpers zijn weer als voorheen en zijn gelukkig weer te zien. Pffieuw!

Beauty Hack nummer 5: Vermijd klonten in je mascara

Heb je net je look flawless, klontert je mascara (Ik heb daar serieus ALTIJD last van!). Dat moeten we niet hebben natuurlijk! Ik heb twee handige hacks. Je kunt je mascara een paar minuten in je BH doen zodat deze lekker opwarmt terwijl jij je opmaakt. Of je houdt de mascara 20 seconden onder de warme kraan of in een glas met warm water om deze op te warmen. Beide hacks zorgen ervoor dat je je look mooi kan afmaken met klontervrije mascara.

Dit waren ze alweer. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben. Welke Hack vind jij het beste? Heb jij nog een handige tip?

2 reacties op Maak het jezelf makkelijker met deze 5 Beauty Hacks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *