Daar ben ik weer met alweer mijn derde weekoverzicht. Ik heb eigenlijk een heel rustig weekje gehad waarin ik even tijd voor mezelf nam, lekker ongezond heb gegeten en leuke dingen heb gedaan met de kindjes. Het weer was ook niet al te best deze week dus heb ik het er maar flink van genomen. Ik moet je wel waarschuwen dat de Plog van deze week wel eentje van een foodblog lijkt, maar er is ook gewoon veel lekkers naar binnengewerkt. Check it out..

Ik start healthy met een vers passievruchten sapje die ik voor mezelf heb gemaakt in de ochtend. Was echt zo lekker!

En daar gaan we dan. We hadden onwijs trek in spareribs dus….daar was onze spareribs dan, wel gecombineerd met groentjes…dat dan wel weer! Nomnomnom.

De volgende dag was het wel weer gezond, namelijk Perzisch. We aten kip Orzo. Met kip (duhh), courgette, ui en wat fijngestampte amandelen eroverheen. Heerlijk!

Even een zen moment ingelast om even bij te komen. Om echt tot rust te komen deed ik wat van het Eucalyptus badolie van Therme in mijn bubbelbadje. Ooohhhhmmmmm (je weet wel, van het mediteren?)

Zo lekker die Raffaello’s…

En zo ziet heter na een klein uurtje eruit. (Dont judge me! Ik heb een serieus probleem)

En om het nog erger te maken lekker patatjes met saté ÈN salade (applaus). Dit was trouwens niet mijn portie hoor, ik had ongeveer de helft hiervan. Dit is wat de geliefde naar binnen heeft gewerkt.

Manlief verwende me even met nog meer lekkere dingen en een bloemetje voor het terrasje. Zo lief!

Filmnight met me liefje en Pizza.

Lekker Indonesisch gegeten. Dit was echt lekker en goed pittig ook. Pittige kousenband, rundvlees in kokos curry en nog een andere rundvlees curry met dunne bami. Ik hou van de Indonesische keuken! (En de meeste andere keukens ook wel…)

En we sluiten de week af met een heerlijke Cappucino op een gezellige terras genietend van de zon. Heerlijk! Daar hou ik van. Dit terras is vlakbij de duinen dus af en toe een heerlijk koel windje…aaaahh life!

Zo, we zijn aan het einde gekomen van mijn weekoverzicht. Het was een vreetfestijn zoals jullie konden zien, Maargoed I LOVE FOOD! Ik ben Sarah en ik ben naast een Beautyholic ook een Foodaholic. Zo dat is eruit. En hoe was jullie week? Hebben jullie ook wel eens vreetkicks?

 

 

 

 

2 reacties op Life of Sarah ~Plog #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *