Het was weer een mooie week met mooi weer, leuke activiteiten en natuurlijk lekker vreetwerk (*Big smile). Ik vergeet trouwens nog wel eens foto’s te maken voor mijn plog merk ik. Maar niet getreurd, ik heb gelukkig wel wàt foto’s gemaakt en deze ga ik natuurlijk gezellig met jullie delen. Veel kijkplezier…

But first, let me take a break…

Onze kleine krullebol ging ook mee naar het park. Hij is gek op ritjes in de auto.

Mijn boontjes beginnen al lekker flink te worden! Serieus nooit gedacht dat dit zou lukken…I guess I’m a farmer now. Mocht deze blog niets worden, then cashhh me at my Farm.

Zelf geplukte aardbeitjes ( en een paar heerlijke babyvoetjes) yummyyy!

Rondje Volendam en dan kom je dit tegen…hoe moet ik kiezen?? Mag ik ze allemaal? Uiteindelijk is de keus gevallen op aardbeien en bramen met witte chocola eroverheen. Liefde right there!

Mijn favoriete highlight & contour palette was bijna op dus heb ik alvast een nieuwe bestelt! Hij is van Morphe en bevat de juiste kleuren voor mijn huid. Het is de medium versie.

Ik heb EINDELIJK mijn handen op een zeer gewild palette van Morphe kunnen leggen. Echt jongens dit palette wil ik al zo langggg maar het was zo lang uitverkocht en nergens meer verkrijgbaar. Totdat ik laatst het licht zag op insta! Een post kondigde aan dat er weer een beperkt aantal beschikbaar waren en Sweet Lord Hallelujah ik was op tijd! Ik weet niet wat voor shit er was gebeurd als ik ernaast had gegrepen…Maargoed ik wil daar niet eens aan denken (drama queen alert!)  Ik heb mijn geliefde Morphe palette eindelijk in mijn bezit en jullie zullen daar een uitgebreid review en look van kunnen verwachten aankomende week. Welk palette het is hou ik nog even geheim, maar voel je vrij om te raden in de comments.

Its cake time Bishaaaaazzz (sorry, had er echt even zin in). Gek op taart hier. Red velvet cake gehaald en opgesmuld samen met hubby and friends.

Uit eten bij een heerlijk Turks restaurantje in Amsterdam. Echt top gegeten daar.

 

Ik ken dit als Swirll en zo blijf ik het ook altijd noemen…i mean twizzl? Whyyy? Wat was er mis met Swirll? Anyways, doe mij maar een schepje aardbei, meloen, tweemaal kersen (duhh saus) en witte chocolade schaafsel en Swirll dat ding around and give it to me!

Penne met gebakken spek en roomsaus afgemaakt met kaas. Ik bedoel…kijk ernaar. Dit is zo lekker en makkelijk.

En hiermee zijn we aan het einde gekomen van mijn plog van deze week. We zijn ook nog met de familie naar Apenheul geweest alleen ligt het sd kaartje met de fotos bij mijn ouders thuis…Maargoed er slingerden dus aapjes rond en er waren heel veel…uhhh apen. Verder draaide het dus natuurlijk weer om eten. Dit zou net zo goed een beautyblog met een foodPLOG kunnen zijn. Ik houd gewoon zo veel van food hahaha. 

Welk Morphe palette heb ik eindelijk te pakken gekregen denken jullie?

6 reacties op Life of Sarah ~ Plog #5

  1. Ik vind plogs altijd erg leuk om te bekijken en ook om zelf te maken. Alleen vergeet ik na een paar uur alweer dat ik een plog wilde bijhouden, met als resultaat dat ik 3 foto’s heb van een hele dag. 🙂

    PS. Reageren lukt nu gelukkig wel weer! Herinnerde me dat ik gister een nieuwe versie van mijn browser heb geïnstalleerd en nadat de H&M site ook al een wat vaag probleem gaf, heb ik alle gegevens gewist en nu lijkt ’t weer normaal te werken!

    • Ja ik ben ook gek op plogs, lekker neuzen bij anderen, heerlijk! Oh jee dat van de fotos is heel herkenbaar. Ik vergeet ook vaak fotos te maken. Fijn trouwens dat je weer reacties kunt plaatsen! Bedankt voor je bezoekje op mijn blog. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *