Hoi allemaal! Daar ben ik weer. Ik heb even een paar weken een blogpauze gehouden vanwege een kleine vakantie. But i am back en dit keer heb ik mijn handen kunnen leggen op de “Oh zo” gewilde MORPHE 35O MATTE palette. Wat heb ik hier lang op moeten wachten! Steeds waren ze overal volledig uitverkocht. Totdat ik een aantal weken terug aan het rondneuzen was op Insta en op het bericht van Beauty88 stuitte dat de Morphe pallets weer beschikbaar waren (Thank god!). Ik wist niet hoe snel ik op de link moest klikken en hoopte ondertussen dat ze niet al weggekaapt waren. Dat waren de 10 meest zenuwslopende seconden van mijn leven (…met dit soort zaken bestaat overdrijven niet!). Aaand…YAAAAAASSS ze hadden de palette. Vrijwel direct na mijn bestelling waren ze uitverkocht. Het was gewoon meant to be! Lees gauw verder om te zien of het palette mij ook daadwerkelijk bevalt en natuurlijk de Swatches…

MORPHE BRUSHES 35O MATTE PALETTE

Ooh my, de kleuren…I’m in love!

SWATCHES

Eerste rij van links naar rechts zonder flits.

Eerste rij met flits.

Tweede rij van links naar rechts zonder flits.

Tweede rij met flits.

Derde rij zonder flits.

Derde rij met flits.

Vierde rij zonder flits.

Vierde rij met flits.

Vijfde rij zonder flits.

Vijfde rij met flits.

Dat de pigmentatie van Morphe oogschaduw echt ongelooflijk goed is hoef ik denk ik niet meer te vertellen. De oogschaduw is heerlijk romig en blendable. Het glijdt zonder moeite over je ooglid. Ondanks dat het alleen maar matte tinten zijn, kun je eindeloos variëren met looks omdat je verschillende kleurcombo’s kan maken. Je kunt mooie natuurlijke looks maken, maar ook lekker opvallende looks vanwege de rode en oranje tinten. Ik kan zo een hele look alleen met dit palette maken! Morphe Brushes 35O matte; i love you!

Echt waar, ik heb een van mijn favoriete paletten gevonden! Ik grijp dagelijks naar de Morphe 35O matte palette en deze blijft mij iedere dag weer verbazen. Echt de beste koop van het jaar! Ik raad dit palette zeker aan, vooral omdat er voor iedereen wel een bruikbare kleur inzit. Ik denk dat iedereen wel een mooie look weet te creëren met dit pracht palette.

Wat is jullie mening over de Morphe Brushes 35O Matte palette?

5 reacties op Morphe Brushes 35O Matte review + swatches

    • Geweldig hè?! Mijn favoriet van het moment. Je kunt er ook ontzettend leuke herfst looks mee creëren. Echt een dikke aanrader! Alleen bijna altijd uitverkocht dus houd de webshops goed in de gaten zou ik zeggen xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *