Hallootjes, ben ik weer met mijn plog. Het heeft even een tijdje stilgestaan maar we gaan gewoon weer verder! Afgelopen week ben ik best gezond bezig geweest, ja ik kan het zelf ook bijna niet geloven maar het is echt zo…Ook heel veel zelf gemaakte vreetwerk. Na het detoxen heb ik serieus zoveel minder trek in tussendoortjes, en dat is echt nog nooit gebeurd. Ik heb een aantal jaar geleden wel eens gesapvast en het eerste waar ik naar greep op mijn eerste dag dat ik weer “normaal” mocht eten was een Bueno! Kun je nagaan…Ok ok, ik dwaal een beetje af, gezond gedaan dus..kijken jullie mee?

We beginnen met een lekker ontbijtje op de maandagmorgen met zelfgemaakte broodjes..yummy!

Smoothie erbij. Dit is een smoothie gemaakt met frambozen, rode biet, gember en wat honing. I love it!

Zelfgemaakte pizza op dinsdag. Ik weet niet wat er de laatste tijd is met mij maar ik heb zin om alles zelf te maken, en het rare is…het lukt ook nog allemaal…

Ok, hier ging het weer even mis…Maar ter verdediging, ik heb er mais bij genomen (natuurlijk wel dubbeldik ingesmeerd met roomboter). En zeg nou eerlijk, wie kan een KFC boxmeal weerstaan?? Ennehh…dat onwijs schattige chubby minihandje is niet van mij.

Donderdag zijn we weer healthy bezig. Lekker rauwe groente met hummus. Heb trouwens een lichte hummus verslaving ontwikkeld..

’s avonds even lekker gewandeld en deze mooie foto gemaakt van de zonsondergang.

Onderweg even snel een maaltijdsalade gekocht en opgepeuzeld.

Mannetje lief kwam met deze heerlijke verwennerij thuis. WHYYYYY? Dames en heren, ik introduceer…mijn nieuwste verslaving! Goed, welke eerst?

Het werd de Almond…

5 minuten later…

Zondag ochtend weer heerlijke verse broodjes gebakken.

In de avond hadden lief en ik een movie night gepland en ik had zo een trek in Turks brood met tapenade en aioli, echter alle winkels waren al dicht, dus wat doe je dan? Juist! Dan bak je maar zelf Turks brood. En lekker dat t was…nomnomnom. De tapenade komt uit een potje en de aioli is wel zelf gemaakt.

ENNN…rauwe groenten met hummus, chilli olijven en guacamole.

Zoals je kunt zien is er opeens een soort chef geboren. Ik had geen idee dat ik dit allemaal kon, maar ik wil nu niets anders meer dan lekker zelf bakken en doen. Sorry dat het alleen maar food pics zijn, maar food stond de afgelopen week echt centraal. Volgende keer komen weer normale picss, i promiseeee…!!

8 reacties op Life Of Sarah ~ Plog #6

  1. Wat ziet alles er heerlijk uit! De gezonde dingen maar ook de snacks, jammie!
    Tof dat je gerechten zo goed lukken, voor je weet sta je bij een of ander topchef programma! 😉
    Dat chubby handje, zo schattig! Ik dacht dat de reclame overdreef bij die Magnum ijs bakken, maar het ziet er dus echt zo uit..oei, lekker!

  2. Ohhh al dat eten ziet er zo lekker uit. Ik wil de potten Magnum zeker proberen. Ik heb al heel lang geen KFC op en ik voel weer een KFC moment opborrelen hoor 😉

    • Oh jee, ik heb je toch niet aangestoken met het KFC virus?? En de Magnum potten zijn ook zeker het proberen waard 😉 En om toch een beetje in de “gezonde vibe” te blijven, de rauwe groenten met humus is ook goed te doen, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *