En daar ben ik weer met een nieuwe week plog. Drukke week gehad, vandaar dat er WEER een Plog online komt en tussendoor geen ander artikel online is gekomen. Sorry! Deze week heb ik een aantal spullen gekocht om te reviewen, wat spullen gekocht om mijn foto’s op te leuken en ben ik vooral bezig geweest om mijn foto skills te verbeteren. Ik heb een ontzettend leuke samenwerking kunnen realiseren met de webshop Puur en Kracht, waarvoor ik maandelijks een gastblog zal schrijven, dus wil ik graag wat tijd investeren in het verbeteren van mijn foto’s. Ik merk wel dat ik het lastiger vind om weer een ritme te vinden na mijn blogpauze dus ben ik ook opzoek gegaan naar een planner. Heb deze helaas nog niet gevonden dus als jullie een leuke weten, laat het mij weten in de comments. Ok here we go…

Op maandag ben ik vooral bezig geweest met een aantal leuke diy’s die binnenkort op mijn blog zullen verschijnen.

Even een ijsje onderweg, nu het nog kan..?

Woensdag gingen we met de kleintjes shoppen in Alkmaar. Na een lange shoptocht wilden we even een break en kwamen dit ontzettend leuk terrasje tegen. Hoe cute??

Diner is ready, varkenshaas, bbq wedges, spruitjes en bonen van de boeaarr. Lekker makkelijk!

Leftovers voor de late trek…

Vrijdag heb ik allemaal leuke spulletjes gekocht bij de action om mijn blogfoto’s op te leuken. Dat onderste is een boek met allerlei achtergronden. I’m in love! Ik zag dat er een paar varianten van waren maar deze vond ik het leukst.

Wat glazen onderleggers en wat glazen potjes.

Dit schattige glazen kommetje kon ik ook echt niet laten liggen, kijk dan hoe leuk! Waar die voor gaat dienen weet ik nog niet, maar het kostte geen drol dus hoppaaa het mandje in. Dat is wat Action met je doet mensen!

Zaterdag kwam het make up aan wat ik besteld had en nog twee Yankee candle “Votive Samplers” even twee nieuwe geuren testen. Yves Rocher “Sexy Pulp” mascara is echt mijn favoriet dus die blijf ik bestellen. De W7 “Vivid Glow” highlighter palette blijkt een Anastasia Beverly Hills “Glowkit” dupe te zijn dus ik ben benieuwd.

Bij La Cubanita kregen wij vorige maand deze vouchers voor een dagje wellness en die ga ik mooi verzilveren vandaag. I love wellness, alleen welke sauna resort zal ik kiezen?

 

Dit was mijn weekoverzicht. Vooral veel bezig geweest voor mijn blog. Nu nog een goede planner vinden en de boel een beetje organiseren. Ik vind het namelijk erg rommelig worden met de planning de laatste tijd. Aankomende week ga ik ook nog eens beginnen met een nieuwe part time job waardoor ik nòg minder tijd ga hebben voor de artikelen dus, i need this planner right now! 

4 reacties op Life of Sarah ~ Plog #7

  1. Als antwoord op je vraag over een planner : ik ben erg fan van de Passion Planner; dat is een planner, een agenda, een boek om lijstjes in te maken, een notitieboek, en nog zoveel meer in 1. Ideaal om overzicht te krijgen in je bezigheden. Misschien ook wat voor jou ?
    Verder ben ik erg benieuwd naar je komende DIY’s !

  2. Lekker, spruitjes! Ik ben er dol op maar mijn man die vind het zo vies,, hahaha!
    Lief schaaltje van de Action, ik denk dat het voor bonbons of suikerklontjes is, maar het doet mij ook denken aan die potjes waar je van die bolletjes watjes in kan doen. Volgens mij bestaan die niet meer bedenk ik mij nu…
    Apart terras, mooie foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *