Hooray Hooray once again its unboxing day…yep de Styletone box van Maart is binnen en ik kan jullie alvast vertellen dat het wederom een dikke hit is. De box is weer gevuld met 5 super handige fullsize producten. Welke dat zijn vertel ik jullie hieronder.

 

Hoe leuk is de box? Dit keer is de thema “We’re all mad here”. En de inhoud mag er ook zeker wezen.

Het eerste product wat ik uit de box haalde was een lipcreme. Mijn hart maakte even een sprongetje want wat een mooie kleur. Het is de “Kissproof Lip Crème” van het merk Bellapierre Cosmetics. Ik kreeg de kleur “Hothead” in mijn doos waar ik echt super blij mee was. Er konden drie varianten in de doos zitten, namelijk “Nude”, “Orchid” en “Hothead”.

De lip crème is onwijs gepigmenteerd en blijft steevast zitten. Ik kreeg de swatch bijna niet weg, daar moest echt een reinigingslotion overheen. Goedgekeurd dus!

Het tweede product wat ik eruit toverde was een zwarte eyeliner van het merk Note. Ik draag bijna iedere dag eyeliner dus ik ben erg blij dat deze erin zit.

Het is een pikzwarte eyeliner met een puntige tip (noem je dat zo? Ik kom even niet op het juiste woord, maar jullie snappen wel wat ik bedoel toch?). Hiermee kun je gemakkelijk een strakke lijn trekken.

Hierna pak ik een kwast eruit. Het is een blending kwast van Lookx.

Ik vind het meer een crease brush dan een blendingbrush. De blending kwasten die ik heb zijn allemaal wat groter en fluffy. Deze is wat stijfjes, maar wel heerlijk zacht. Deze kwast had van mij niet gehoeven omdat ik al zat kwasten heb. Maargoed ze kunnen niet rekening houden met iedereen natuurlijk.

Het een na laatste product is een HD settingpowder van Hikari. De settinpowder zit in een mooi glimmend zwart doosje waar ook een spiegel inzit. Erg handig voor onderweg. De poeder blend je make up heel mooi. Je krijgt na deze finishing touch echt een photoshop finish! Je ziet overigens niets meer van de poeder nadat je het hebt aangebracht. Erg tevreden mee!

Als laatste trek ik er een leuk palletje uit. Het is de Eye Brow Kit van City Color. 

Onwijs leuk! Er zitten drie poeders in voor je wenkbrauwen in de tinten zwart, bruin en beige en deze poeders kun je ook op je oogleden gebruiken stond er in het informatieboekje. Ook zit er een primer in voor je wenkbrauwen. De primer belooft je wenkbrauwen gedurende de dag in toom te houden. Wat ik leuk vind is dat het een compleet setje is, want er zit ook een dubbelzijdige kwast in en een super schattig pincetje. Hoe cute is dat?

Geweldige box was het weer. Dat ik dit niet eerder heb gedaan! Nu weer een hééle maand wachten op de volgende box en als die ook naar tevredenheid is ga ik mijn abonnement hoogstwaarschijnlijk verlengen. Ik vind het super, iedere maand een klein kadootje aan mezelf.

Wat vonden jullie van de Styletone box van maart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *