Naast de beautyblender en de good old make-up kwasten mogen we nog een applicatie tool voor ons make up toevoegen, namelijk de silisponge. Dit is een siliconen “sponsje” waarmee je je foundation flawless aan kunt brengen zonder dat het je foundation ‘opslokt’. Waar de beautyblender nogal wat foundation opneemt, smeert deze alles netjes op je gezicht. De silispons blijkt nog meer voordelen te hebben en om alles goed te testen heb ik er ook nog een look mee gemaakt. Lees je ook mee?

Ik weet dat dit siliconen wondertje nu al een tijdje z’n plekje heeft verovert in de beautywereld, maar toch wil ik er ook graag een review aan wijden omdat dit toch wel een leuk tooltje is en ik er erg benieuwd naar was. Ik heb de silisponge nu al een tijdje zodat ik deze goed heb kunnen testen en ik moet zeggen dat ik er veel vaker naar grijp dan naar mijn beautyblender. De silispons vind ik namelijk wat makkelijker in gebruik aangezien je deze niet nat hoeft te maken, dus je kan er direct mee aan de slag en het smeert al het product goed uit zonder het te absorberen.

Nog een voordeel is dat het budgetvriendelijk is. Het gaat namelijk langer mee omdat je deze steeds kan wassen met lauw water en dan is het weer ready to go. Dus ik neem aan dat deze nog lekker lang te hergebruiken is. Ook hoef je niet bang te zijn voor de bacteriën die blijven hangen want je wast het (hopelijk) iedere keer weer af na gebruik zodat je spons telkens weer schoon is.

De Silisponge ligt lekker in de hand en heeft een goed formaat. Het is niet te groot of te klein en je kan hiermee bijna overal bijkomen omdat de ‘spons’ flexibel is. Ik had mijn foundation dan ook in no time aangebracht. Alleen rondom mijn ogen ging het wat lastiger en gebruikte ik een kwast.

Dit is de look die ik ermee gecreëerd heb. Zoals je ziet is het niet cakey, maar is het wel mooi egaal. Ik heb wel wat HD poeder en een settingspray gebruikt om alles mooi te blenden.

Ik had er eerst mijn twijfels over omdat ik bang was dat het heel cakey zou worden, maar het blend echt heel goed uit en het resultaat mag er wezen.

Ik ben helemaal happy met mijn siliconen spons. Dat ding ziet er onwijs raar uit maar doet ze werk toppie!

Hebben jullie de Silisponge al gebruikt?

3 reacties op Is de Silisponge de hype waard? ~ Review

    • Ja, het is even uitvogelen hoe en wat. Ik dacht eerst ook, wat is dit?? Maar nadat ik het eenmaal doorhad vond ik de silispons toch wel fijn werken (voor de grote gebieden). Bedankt voor je reactie xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *