Vandaag treed ik uit mijn Comfortzone. Normaal ben ik niet zo van felle kleuren op mijn ogen, maar om af en toe een kleurrijke look te maken vind ik wel super leuk. Zo ook vandaag, ik had opeens ontzettend zin in een kleurrijke zomerse look geïnspireerd op Brazil. Dus ging ik aan de slag met mijn Morphe Shimmer palette (deze) en maakte ik deze look met de kleuren geel, groen, blauw, turquoise EN wat glitter van mijn DIY glitterpalette. Ik heb lekker veel foto’s gemaakt, kijken jullie mee naar mijn make up look?

De make up Look

We beginnen rustig..Hier ziet het er nog subtiel uit…dus brace yourself!

Let niet op mijn haar pfff…dacht even een nonchalante knot te maken, het stak er aan alle kanten uit…oh well..

Nog eentje…

Hoe heb ik de look gemaakt?

  1. Ik heb de lichtste bruine kleur uit het Morphe palette als “transition colour” gebruikt.
  2. Daarna heb ik de donkerbruine kleur gebruikt als “Crease” kleur.
  3. In mijn binnenste ooghoek gebruik ik de gele kleur.
  4. Middelste kleur is fel groen
  5. En tot slot donkerblauw in de buitenste hoek.
  6. Daarna doe je de turquoise op je onderste wimperrand

Nu alles goed “blenden” en mooi in elkaar over laten lopen. En nu het leukste gedeelte, namelijk de groene glitter aanbrengen over het groene gedeelte. Als laatst een paar leuke wimpers op (ik heb de Whispies van Ardell op) en je look is finish!

 

Dit was mijn summer in Brasil inspired make up look. Op wat voor gelegenheid zouden jullie deze look rocken? En ben je meer een felle look of een nude look girl?

6 reacties op Summer In Brazil Make Up Look! ~ Colourfull Eye Look

  1. Die felle kleuren staan je moooooi! Ik wil ook eens de wat feller gekleurde Morphe palettes aanschaffen, heb er pas eentje met bruintinten. Ben echt dol op deze look! 😀

    • Bedankt!! Ik ben echt een bruin en gold girl, dus was voor mij echt even slikken hahaha. Maar het bevalt me wel, ga vaker kleuren gebruiken. Ik heb ook nog de Morphe Taupe palette, ook heeeel mooi. Heel erg bedankt voor je lieve comment xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *