Lovely people, vandaag wil ik jullie graag verassen met een leuke WIN ACTIE! Op 1 Februari bestaat mijn lieftallige beauty blog(je) alweer 1 jaar! Yeeeeeeyy, hiep hiep horaaaaaaay :). En om dat te vieren ga ik een goed gevulde surprise beautybag weggeven. De verassings tas bestaat uit make up en skincare van verschillende leuke merken o.a. van The Bodyshop, i Heart make up, Essence en nog veel meer. Wil je ook graag kans maken op deze leuke win actie om het 1 jarige bestaan van mijn blog te vieren? Kijk dan gauw verder naar de spelregels.

Wat kun je doen om kans te maken? 

Om kans te maken op deze leuke beauty prijs dien je het volgende te doen:

 1. Like en volg mijn Facebookpagina
 2. Volg mij op Bloglovin’ 
 3. Volg mij op Instagram
 4. Comment onder deze post waarom jij graag wilt winnen

 

Op 1 Februari kies ik random een winnaar. Deze wordt in de comments genoemd. Ik zal de winnaar ook op Facebook en Instagram bekend maken. Als er binnen 3 dagen geen reactie van de winnaar volgt, kies ik een andere winnaar uit. Veel geluk allemaal ❤️.

17 reacties op WIN ACTIE!! ~ Hoera Sarah and Beauty Bestaat 1 Jaar ~ WIN ACTIE!!

 1. Ik vind jouw blog zo inspiratie vol en leuk! Ik houd echt van jouw make-up en dit leuke pakket vol met make-up, zou ik dan ook dol graag willen winnen. Dan ga ik jouw make-up looks proberen te maken! (Met de nadruk op proberen)

 2. Gefeliciteerd met je 1 jarig blog bestaan,je blogs zijn erg Leuk!! Ik doe graag mee met je leuke Give Awayik ben gek op make-up en uiterlijke verzorging! Nu net weer mama gewordenen wat extra verzorging voor mij zelf zou super zijn

 3. Gefeliciteerd! Ik vind jou blog zo leuk en ik volg je al een tijdje op Bloglovin en Instagram. Nu ook op Facebook. Ik doe ook graag mee met de winactie. Ik hou van make up en probeer ook vaak looks uit. Dus wat nieuwe make up zou heel leuk zijn.

 4. Wat heb jij een mooie blog! Hele leuke artikelen. Ik ben een jonge meid die gek is op alles wat met make up en beauty te maken heeft. Ik zou graag zelf ook willen bloggen maar heb de stap nog niet (durven zetten) gezet. Ik zou heel graag meedoen met de winactie. Zou ook een leuk begin artikel kunnen zijn om jou verassingstas te reviewen. Ik volg je sowieso al op alle social media.

  • Hoi Cristal, jij bent de gelukkige winnaar van de prijs. Zou je je gegevens binnen drie dagen naar mij willen mailen? Dan maak ik de verzending in orde. Ik hoop dat je blij bent met de artikelen. Ik wens je nog veel succes met het opzetten van je blog. xx Sarah

 5. Ik kwam per toeval op jouw blog terecht en wou even zeggen dat het er tof uitziet. Heel veel leuke en nuttige artikelen. Ik ga je zeker volgen. Heb me al geabonneerd op je blog. Ben erg benieuwd naar je volgende artikelen.

  Love, Floor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *