Yaaaassssss! Goed nieuws mensen, Boozyshop gaat ook make up van BH Cosmetics verkopen. Ik ben hier zo blij om, want ik hou van dit merk! Voor de people die onder een steen hebben geleefd, BH Cosmetics is een super leuk make up brand die voor zeer redelijke prijzen, goede kwaliteit levert.

Ik heb al een aantal paletten en een heel uitgebreid kwastenset van dit merk en ik ben er super tevreden over. Deze producten moest ik wel telkens weer uit hun duitse webshop halen want die hebben natuurlijk het hele assortiment en goede sales maar dan betaalde je ook gelijk weer €14 verzendkosten ( wat nog steeds heel erg meevalt). Hopelijk komt Boozyshop ook met redelijke prijzen en een lekker ruim assortiment zodat we allemaal flink in kunnen slaan. Omdat ik nog niet weet wat Boozyshop allemaal gaat aanbieden van BH Cosmetics, heb ik alvast een lijstje gemaakt met artikelen waarvan ik hoop dat ik ze binnenkort kan bemachtigen.

 

Carli Byble Palette – Deluxe Edition

Dit is de tweede en nieuwste oogschaduw en highlighter palette van de bekende beauty guru Carli Byble. Je kunt ontzettend veel mooie looks creëren met deze palette en de swatches zagen er veelbelovend uit. Doordat dit palette zowel nudes als wat donkerdere kleuren bevat kun je er overdag en in de avond je look mee afmaken. Love Love Love!

 

Long Wearing Liquid Matte Lipstick

Prachtige Collectie, maar er zijn er drie die ik MOET hebben en dat zijn GLORY, LUST EN SERENA. OH my Goshhh, need i say more???

GLORY  is een prachtige Hollywood rood die eigenlijk bij niemand in de beautystash mag ontbreken.

LUST is een geweldige donkerrode “Vamp” lip. Prachtig met een donkere smokey eye.

SERENA is een mooie Coral. Ik ben de laatste tijd verslingerd aan koraal kleuren, dus deze is meer dan welkom om zich bij mijn lipstick clan te voegen. Ik zie de summer looks al voor me…(droomt heerlijk weg naar make up looks land).

 

Foil Eyes – 28 Color Eyeshadow Palette 

Deze kleurrijke palette met 28 foiled shadows staat al een tijdje op mijn wishlist. Voor degene die de foils van Make up Geek te duur vinden is dit een zeer goed alternatief. Foils zijn oogschaduw met een folie achtige finish. Heel shiny dus.

Studio Pro Waterproof Gel Eyeliner – Onyx

Dit zou een héééle zwarte waterproof gel liner moeten zijn dus ik ben hier heel erg benieuwd naar! Ik ben dol op een goede eyeliner en hoe zwarter hoe beter. Dus deze gaat ook in het virtueel winkelwagentje…mocht het te koop zijn.

BE…by BubzBeauty

Tot slot deze beauty! Wederom een palette van een beauty guru op Youtube. Het schijnt trouwens ook zo te zijn dat collabs net wat betere kwaliteit levert. Ik vind dit zo een mooi palette omdat het kleuren bevat die ik op dagelijkse basis zou kunnen gebruiken. Ik ben niet zo van kleurtjes op mijn oogleden, maar groen, bordeaux, oranje en sommige paarstinten kan ik wel waarderen.

Dit was mijn lijst met spullen waarvan ik hoop dat Boozyshop ze gaat verkopen. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie zouden kopen van BH Cosmetics dus laat een comment achter met jullie favorites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *