Nou hier gaan we dan, ik ga mijn hart en ziel blootleggen aan jullie. Hahahaha, nee zo diep gaan we vandaag even niet. Maar omdat ik nu al een aantal maandjes blog, leek het mij leuk om eens een tag te doen. Eentje waarbij je wat meer over mij te weten komt. Want wie ben ik nou eigenlijk? En waar hou ik van (buiten make up en fashion om)? Ik ga vandaag de “Get to know metag doen. Er staan een paar leuke basic vragen bij die ik graag wil beantwoorden. Ben jij benieuwd wie die Sarah van Sarah and Beauty nou eigenlijk is? Lees dan snel verder.

1)Geboortejaar: 1988 (sssstttt….we zitten nog netjes tussen de 20 en 30 in)!

2)Hoe groot ben je?: uhhh niet zo heel groot, namelijk 1,65m

3)Wat volg je op school?: Ik zit niet meer op school, maar ik heb de diploma Maatschappelijk Dienstverlener op zak!

4)Waar ben je bang voor?: Alles met 6 of meer poten, glibberige dieren, en alle dieren die vanaf The Big Bang mee geëvalueerd zijn! Dus doe mij maar een schattige hond of een dwerggeit als huisdier.

5)Heb je tattoos/piercings?: Yup, beide

6)Wat is je favoriete eten/drinken?: Zalm, Burritos, Tagliatelle met een lekkere Mogu Mogu lychee of een Smoothie.

7)Ben je een ochtend of een avond persoon?: Kan beide nu wel handelen💪🏽. Voordat ik kindjes had was ik een Die Hard avond mensje, maar sinds ik al ruim drie jaar chronisch slaaptekort heb, vanwege me twee kaboutertjes, vind ik het allemaal wel best! Ben (gelukkig) niet zo sjaggo ingesteld.

8)Welk sterrenbeeld heb je?: Vissen (blub blub)

9)Wat haat je aan jezelf? Nou haten gaat wel te ver, maar ik zou wel weer mijn strakke buik terugwillen, nu heb ik af en toe een rolletje die weleens gedag komt zeggen als ik zit. Maargoed, misschien moet ik ook wel minderen met de koekjes en chocola die hier in grote hoeveelheden maar binnen gewerkt wordt…

10)Wat is je favoriete feestdag?: Christmas for sure! Ik begin ergens in November al met “Jingle Bells” en “All i want for Christmas“. Kom op mensen, ik ben vast niet de enige..?

11)Favoriete zanger/zangeres?: Poeh..niet echt een favoriet, vind Tory Lanez en Jason Derulo wel goed. (En stiekem doet Biebert het ook wel goed de laatste tijd…).

12)Wat is je favoriete blog?: Er zijn zoveel leuke blogs!! Maar als ik moest kiezen dan is het Veracamilla, zij heeft zo een leuke persoonlijkheid en die weet ze ook heel goed over te brengen!

13)Wat zijn je favoriete winkels?: Ik slaag bijna altijd wel in de Vero Moda en Bershka. Voor make up etc. is het vaak The BodyshopBoozyshop, ICI Paris en Douglas.

14)Wat is je favoriete make-up product?: Denk een product voor de wenkbrauwen. Zonder de “brows” is het allemaal maar een beetje kaal…

Was dat het alweer? Oh, het ging mij makkelijker af dan gedacht! Ik hoop dat jullie het met net zoveel plezier zullen lezen, als ik had met het invullen. Hebben jullie nog een leuke vraag aan mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *