Ook ik moet er vandaag helaas aan geloven…ik heb de 2 ingeruild voor een 3, en NEE niet vrijwillig (meeeeéhhh)! Vandaag ben ik jarig (Yeeeyyy) en ik ben 30 jaar geworden (niet zo yeeey). Ik heb er na lang nadenken toch nog peace mee en was gelukkig in staat het bed uit te komen en een lach op mijn gezicht te toveren. En om het helemaal af te maken heb ik ook een Birthday look gecreëerd, zodat ik me helemaal happy de peppy voel, want tja…make up hè. Niets leuker dan creatief zijn met make up! Hier komt de “ I am Thirty and i Know it” look….

Zal ik de hele dag in bed blijven liggen en alle telefoontjes, appjes en berichtjes negeren of zal ik mezelf uit bed slepen, mijn zegeningen tellen, een flinke glimlach op mijn gezicht toveren en mezelf verwennen met een heerlijk ontbijtje, veel chocola, lekker badje en een mooie look? Ik ben blij dat ik voor het laatste koos, en eerlijk gezegd was ik er ook niet heel erg verbaasd over want ik hou ervan om alles in het positieve daglicht te zien. En mijn zoontjes die mij een heerlijke knuffel kwamen geven, de oudste die nog happy Bday zong en mijn mannetje die mij heerlijk liet uitslapen en alle tijd gaf om bij te komen en mijn rust liet pakken maakten de hele dag al gelijk een toppertje. Ik heb er zin in!

De Birthday Look

 Vanavond neemt mijn familie mij heerlijk mee uit eten dus wil ik er feestelijk uitzien. Ik heb voor deze look gebruik gemaakt van de Morphe Taupe palette. Ik heb gekozen voor mauve en bruin op mijn ogen met een mooie glitter van de Jolie Beauty Glitter palette eroverheen. En een donkerroze kleur op de lippen uit de BH Cosmetics Lipstick palette. Wenkbrauwen met de Nyx brow gel. Valse wimpers van Ardell. Blush van Make up Revolution. Foundation is de Bourjois Healthy mix.  Eyeliner ook van Bourjois.

Hier had ik eerst een neutrale lipkleur op, maar vond dat roze toch net wat feestelijker.

Excuse the overbelichting!

Nog even gek doen, after all, this is the Dirty Thirty 😉

Tot slot nog even mezelf feliciteren hahaha. Anyway, ik ben er helemaal OK mee, zoals je ziet.

Gelukkig ben je zo oud als je je voelt en geloof mij, ik voel mij nog laaaaaaang geen 30! Niet dat 30 nou oh zo oud is, maar het is toch wel weer anders dan 20 (duhhh Saar). Maargoed, je snapt me wel toch? Ik ga me vandaag heerlijk laten verwennen en flink genieten van alles! Have a Blessed Day allemaal! 

10 reacties op Happy Birthday to Me [~ I’ve Hit The Dirty Thirty ~] Birthday Look

  1. Wauw! Wat een beauty ben je!! Veel mensen zouden er voor tekenen er zo uit te zien op hun dertigste hoor, waaronder ik haha.
    Over 4 jaartjes moet ik er aan geloven, dus ik geniet nog even optimaal van mijn Mid-Twenties! Hopelijk heb je een leuke verjaardag gehad.
    Liefs

  2. Basoulutely Great! Congratulations to to ;)…ok, just a bit too late :O :D..but honestly 😉 :D….I’m shopping on sunday morning and I really like to read somesthing like this in my pauses 😀 :D….just bought some CBD Öl günstig :))) Have a nice sunday and besz wishes ! Yours, Nora ;9 <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *