Hi Loves, yiiiihaaaaa het is alweer Valentines Day! Ik ben gek op Valentijnsdag, lekker tutten en daten. Nu gaan manlief en ik redelijk vaak op stap maar Valentijnsdag is toch net weer iets specialer vind ik haha (jij ook, i know it!). Vooral dit jaar is onze Valentijnsdag extra speciaal! Op het einde van dit artikel onthul ik een geheim. Benieuwd??? Ik zou zeggen lees gauw verder en ontdek het geheim in deze Get Ready With Me Valentine’s Special ❤….

Mijn lief en ik gaan straks lekker uit eten en daarvoor heb ik mijzelf weer flink opgetut. Er is lekker veel rood en roze gebruikt, en ook de glitters ontbreken niet aan de look,  maar ik heb het niet al te extreem gemaakt met hartjes en cupido’s want ik wilde wel met een look komen waar je gewoon de deur mee uit kan gaan. Alle gebruikte producten heb ik op volgorde van gebruik in een lijstje gezet.

Dit zijn alle producten bij elkaar.

Na het douchen begin ik met een paar spray’tjes Facemist van Mario Badescu. Heerlijk verfrissend. Hierna gebruik ik een goede moisturizer. En nu kunnen we beginnen met het echte werk.

 • Foundation: Bourjois “dark beige”
 • Milani poeder in de kleur “Golden
 • Contour Missylyn
 • Blush “MuR
 • Wenkbrauwen: “City Color brow powder
 • Ogen: Morphe 35OM palette, Juvia’s Place Saharan 2 palette, Jolie beauty glitter palette.
 • Eyeliner grey metallic
 • Ardell Demi Whispies
 • W7 highlighter palette “Vivid Glow”
 • Mac lipstick in “Lady Danger”

De Valentines Day make-up look

Dit is de Valentijns make up look. De kleuren die ik gebruikt heb op mijn ogen heb ik op volgorde genummerd op de foto waar alle producten die ik gebruikt heb op staan. Veel roze en natuurlijk glitters!

 

Wat trek ik aan?

Ik heb gekozen voor een zwarte jumpsuit met kant en een paar zwarte cut out boots. Dit is de final look. En dan ook eindelijk het grote geheim….

I AM PREGNANT!!!! Na twee prachtige prinsjes mogen wij eindelijk een prinsesje verwelkomen in ons gezinnetje ❤. We zijn uitgerekend op 21 Juni.

Dit was de Valentines Day Special. Voor ons kan dit jaar niet meer stuk. Manlief en ik gaan straks heerlijk genieten van een lekker dinertje en genieten van elkaars gezelschap. We gaan het nog druk krijgen dus nog even snel wat “zen” momentjes pakken ;). Ik wens jullie allemaal een geweldige Valentijnsdag vol liefde! Liefje of geen liefje, maak jezelf lekker op en embrace yourself. Zelfliefde is het meest belangrijk, de rest van de liefde volgt dan vanzelf wel!

 

8 reacties op This Valentine is Extra Special ~ Valentines Day look + Secret ~ GRWM

 1. Gefeliciteerd! Eergisteren hoorde ik dat mijn nichtje ook een meisje verwacht (en ze heeft al een zoontje)Wat zie je er prachtig uit, make-up on fleek, maar je bent natuurlijk al een plaatje om te zien.
  Fijne zwangerschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *