Zoals beloofd heb ik een look gemaakt met mijn nieuwste aanwinst, namelijk de Saharan ll palette van Juvia’s Place die ik even had laten zien in mijn Beautybay shopping haul. Dit is een palette die zeker een “review of its own” verdient! De palette is zo ontzettend gepigmenteerd dat je bijna teveel oogschaduw oppakt als je je kwast ook maar lichtjes in de pan drukt. Ik doop dit palette tot de best gepigmenteerde palette die ik tot nu toe in mijn bezit heb. Hiervoor was ik een Morphebabe, maar Juvia’s heeft de eerste plaats nu overgenomen. Benieuwd naar mijn look? Scrolluhhhh…

Zoals ik al zei heeft de Saharan ll palette mijn hart veroverd. Sinds ik het palette in mijn bezit heb, heb ik deze bij iedere make up sessie wel gebruikt. Dat zegt heel wat aangezien ik heel wat oogschaduw paletten heb. Normaliter grijp ik altijd naar mijn Morphe paletten maar die hebben het licht al een aantal dagen niet gezien. Natuurlijk zullen die ook wel weer aan bod komen samen met de andere aanwezige palletjes in mijn stash, maar voor nu staat de Saharan ll in de spotlight!

De kleuren zijn ook zo lekker bruikbaar. Geen enkele kleur in dit palette die ongebruikt zal blijven door mij. Normaal gesproken gebruik ik maar een aantal kleuren uit een palette waardoor de rest maar een beetje zielig wegrot. Zonde natuurlijk! Ook voor de look van vandaag heb ik bijna alle kleuren gebruikt. De onderste drie (van L naar R zijn dat Fez, Zohra en Taza), de bovenste twee (Marrakech en Aziza) en de twee blauwe kleuren in het midden (Berber en Chefchaouen (hoe the F spreek je die laatste uit??)). Nogmaals, de kleuren zijn stuk voor stuk onwijs gepigmenteerd. Ik word er gewoon helemaal hyper van als ik er weer aan denk! (Ja zo craycray kan ik soms (lees:meestal) wel zijn).

DE OOGLOOK

Ik ben begonnen met het opbrengen van *Taza als mijn transitie kleur net boven mijn crease. Hierna heb ik er net onder in de crease, de kleur *Zohra aangebracht. Na dit goed uitgeblend te hebben, heb ik *Fez in mijn buitenste ooghoek gebruikt om het geheel wat meer diepte te geven. Daarna heb ik de kleur *Marrakech op mijn ooglid aangebracht. In het midden van mijn ooglid gebruikte ik de kleur *Aziza voor net wat meer shine. Op mijn onderste wimperrand heb ik de prachtige kleur *Berber aangebracht en tot slot heb ik de kleur waarvan denk ik niemand de naam weet uit te spreken gebruikt, namelijk *Chefchaouen. Dit alles afgemaakt met een metallic eyeliner, Whispies van Ardell en tot slot wat gouden glitter van het Jolie palette (duhh) in het midden van mijn ooglid, over de kleur Aziza heen.

Het is een soort Sunset look geworden met een touch of blue. Natuurlijk kun je ook heel wat neutrale looks maken met dit palette, maar nu wel toch bezig waren met een review….i mean Come On! Wat vinden jullie van de look en palette? Is het een palette die je zelf ook aan je stash zou toevoegen?

10 reacties op Juvia’s Place Saharan ll palette ~ Eyelook ~ Sunset Blues

  1. WAUW… Wat een creatieve unieke look heb je gemaakt, super mooi geblend en wat prachtige kleuren, wil graag meer zien. Ga zooo door. Raaaai xxx Ak

  2. Wauw, hier heb ik echt wat aan! Ik heb dit palette ook al zo lang op het oog. Heb vandaag een paar makeup geek oogschaduws besteld, maar denk dat dit mijn volgende aankoop word na het lezen van deze review haha! Ook alleen het doosje is prachtig. En super mooie ooglooks heb je gemaakt

    • Bedankt :). Het is ook een geweldíge palette, je kunt er echt veel kanten mee op kwa looks. Juvia’s Place heeft altijd van die leuke verpakkingen vind ik. En je zult echt verbaasd staan van de pigmentatie, ik was in elk geval blown away!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *