Het is stil aan de ….

Hallootjes allemaal. Even een kleine update waarom het zo stil is op mijn blog. Ik weet het ik heb al een tijdje niets meer geüpload. Ik heb ontzettend veel artikelen klaarstaan echter nog geen foto’s erbij. Maar er was meer aan de hand…

Omdat ik al een paar weken rondliep met een ontzettende pijn aan mijn verstandskies rechts onder kon ik mij gewoonweg nergens op concentreren. Gelukkig kreeg ik vanwege de pijn een spoedafspraak bij de kaakchirurg en met klamme handjes ben ik er gisteren naartoe gegaan. Bah wat heb ik een hekel aan dit soort dingen! Gelukkig had ik twee ontzettend lieve artsen die mij direct hebben gerustgesteld en die mijn verstandskies heel snel en vrijwel pijnloos eruit hebben getrokken. Nu het allemaal mooi aan het helen is kan ik mij weer een beetje concentreren op andere dingen, onder andere mijn ‘Loving’ blog! Ik ben nog niet helemaal pijnvrij maar ik ga mijn best doen om wat foto’s te schieten en vooruit te werken en weer langzaamaan wat te uploaden. Ik dacht ik geef jullie even een heads-up! Ik vind het heerlijk om te bloggen en zodra ik even de tijd heb is dat wat ik probeer te doen. Ik ga nu eventjes zielig doen op de bank… But dont worry de Sarah Swarschnegger in mij zegt: I’ll be back!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *