Hello my precious beauty lovers! Zoals ik al beloofde in mijn vorige artikel, 100973 jaar terug, ben ik terug op mijn lieftallige blog. En om terug te komen met een Bang! in mijn favoriete maand heb ik een prachtig nieuw merk ontdekt! Nee lieve mensen, ik heb niet stilgezeten in de tussentijd hoor. Ik heb wat mooie nieuwe producten getest en daarbij dit prachtige merk op ‘t lijf gestuit, namelijk het merk Jolie Beauty. Het is een merk uit de UK en waar mijn oog het eerst op viel was natuurlijk het glitter palette genaamd Bomb dot com! Omg, mijn oogjes veranderden werkelijk waar in twee hartjes en ik kwijlde zelfs een beetje… Glitter zal mijn leven lang een speciaal plekje hebben maar vooral in de maand december wordt dit plekje groter en gulziger! Maargoed gespot, besteld en geleverd. Wat vind ik er van? Lees gauw verder voor de review, swatches en ooglook…

Zijn jullie er klaar voor? Dit wordt even een mini (of een grote, whatever rocks your boat honey (wink wink)) glitter orgasme.

De bomb dot com palette is aan de buitenkant mooi licht roze met een mooie shimmer en er staat in rosé gouden letters Jolie Beauty op. Het voelt heel licht aan en de verpakking is van karton. Dit is wel jammer want zo is het wel kwetsbaar als je deze bijvoorbeeld meeneemt op reis.

Oooh emm gee…staren de glitters jullie ook zo aan? Of zit ik hier naar de glitters te staren? Ik weet het even niet meer behalve dat het op mijn horloge 4 uur verder is…(overdrijven is ook een vak). Maar even alle horloges op een stokje, is dit een mooi palette of wat? Ik voel mij in glitter heaven! Ik kan niet wachten om mijn vingers erdoorheen te halen en alle kleuren op te smeren.

De swatchaazzzz! Ja echt waar. De swatches zijn geweldig! Er komt me toch een partij glitter van af als je er al heel licht overheen gaat. En het voelt heerlijk aan. Niet nat en ook niet droog. Het zijn echt pressed glitters! En dat voor een mooie prijs, kom ik nog op terug. De kleuren zijn ook heel mooi en veelzijdig. Er zitten ook een aantal holo kleuren tussen, yeeeyyy!

 

De ooglook

De fotos zijn zwaar mislukt helaas…Het was een mooie Holiday look geworden met rood en bruin in de crease en koperen en gouden glitters op het ooglid, echter komt het op de fotos niet mooi over. Ik had de instellingen van de camera niet goed staan waardoor de fotos ook niet erg scherp zijn. Ik zal binnenkort een nieuwe look maken met het glitterpalette. De glitters zijn onwijs makkelijk aan te brengen. Ik depte het erop met mijn vingers en dat ging heel goed. Het is ook gelijk goed dekkend, maar dit verschilt wel een beetje per kleur heb ik gemerkt. Maar de koperen en de gouden kleur die ik gebruikte zaten er meteen perfect op. Al met al ben ik er erg tevreden over.

De palette is te koop op de website van Jolie Beauty. Ik heb omgerekend ongeveer €30 betaald voor het palette. Hele mooie prijs voor 24 pressed glitters als je het mij vraagt! En de verzendkosten zijn ook nog eens erg laag! Een bijkomend voordeel is dat alles ook nog eens Cruelty Free is, dat betekend dat de producten van Jolie Beauty niet op dieren zijn getest.

Momenteel is alles op de website ook nog eens verkrijgbaar met 15% korting. De code staat bovenaan de website. Succes met jezelf in de hand te houden, geloof me dat wordt een moeilijke klus met al het moois wat ze aanbieden. 

Wat vinden jullie van het palette? Hebben jullie ook altijd een glitter fever zodra het December maand begint?

 

15 reacties op New Make up Brand Alert! ~JOLIE BEAUTY~ Bomb dot com glitter palette!

  1. Mooi hoor al die glitter kleurtjes, staatje super goed! Ook leuk dat dit merk cruelty free is. En de prijs is ook nog eens leuk! Ik ga zeker eens kijken op de website van Jolie Beauty! X Mentje

  2. Oke echt mega balen dat ik je post nu pas lees na de feestdagen haha! Dit palette is echt too die for!! Hoe zit het met de fall-out tijdens het aanbrengen?

    • Aaaah wat jammer zeg! Maar een subtiele glitter kan altijd wel toch 😉 hahaha. Ik heb de palette nu al diverse keren gebruikt en de fall out is minimaal. Werken met glitter is altijd wel messy , maar ik moet zeggen dat dit wel een van de beste pressed glitter is dat ik tot nu toe heb getest. Ik gebruik wel een fixing spray zodat het echt de hele avond goed blijft zitten.

  3. Dit is echt een prachtpalette, wauw! Ik zoek al een tijdje naar een mooi glitterpalette dus ik ben zo blij dat ik op jouw blog terecht ben gekomen. En de look die je hebt gemaakt is ook echt heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *