Yes het is bijna zomer en de leukste festivals komen er weer aan! Iedereen doet z’n best om de meest creatieve look te creëren om de show te kunnen stelen. Ik heb al een aantal super gave festival make up looks op Insta voorbij zien komen en wilde zelf ook graag een look maken. Vooral de fake lip piercing zie je veel terugkomen, dus ik kon natuurlijk niet achterblijven. Check it out!

Ik heb vooral de kleuren goud en paars gebruikt. Ik probeer steeds vaker met kleuren te werken.

Voor deze look heb ik de Morphe Taupe palette gebruikt voor mijn ooglid en de paarse kleur uit de Morphe shimmer palette (deze). Op het ooglid heb ik donkerbruin in mijn buitenste ooghoek gebruikt en een gouden shimmery kleur over mijn hele lid met een tikje paars in het midden. Voor de onderste wimperrand heb ik paars gebruikt.

Op de zijkant van mijn gezicht heb ik met een gouden liquid eyeliner een uhh..bloemetje getekend? Nou voor mijn doen is dat een hartstikke goed gelukte bloem! Het kan trouwens ook een ster zijn…vul maar gewoon zelf in wat jij het leukste vindt, ik vind het best! Onder de bloemster heb ik allemaal gouden stippen gezet.

Zij aanzicht…

Onder beide wenkbrauwen heb ik met een fel roze liquid liner stippen gezet en aan de binnenkant van mijn oog ben ik doorgegaan met de stippen in de kleur fel groen. Leek mij wel festival-achtig.

Let vooral niet op mijn nagels (nu allemaal even kijken). Op de lippen heb ik eerst een nude lipstick aangebracht en daarna heb ik met mijn vingers dezelfde paarse oogschaduw als op mijn ogen aangebracht. Dit heb ik er met mijn vinger op gedept. Hierna de “famous” fake lip piercing met een gouden liquid. Ook op mijn cupido boog heb ik deze gouden liquid liner aangebracht om het af te maken.

Om de ogen nog meer op te laten vallen heb ik lekker opvallende lashes gebruikt.

Wat highlighter om het geheel lekker glimmend af te maken en you are DONE!

Rock on babes! Zijn jullie al festival ready? Wat is jouw ultieme festival look?

4 reacties op Festival Make up Look With Fake Lip Piercing – Gold & Purple

    • hahaha, ja ik begon er vol zelfvertrouwen aan ;), dacht ik zet daar even een klein sterretje neer, welke vervolgens steeds groter werd en uiteindelijk liet ik het maar zo… Bedankt voor je reactie. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *