Girls oh girls, wat ik vandaag toch heb ontdekt! Tijdens het opruimen van mijn vanity kwam ik een schattig palletje tegen van I HEART MAKEUP. Het is de “No Photos Please” palette. Ik was deze helemaal vergeten na het kopen een aantal weken terug ergens in de sale, dus lag het onderin een la te verstoffen. Zo zielig! En dit is nou precies de reden waarom ik meer doorzichtige make up storages nodig heb! Okay, dat even terzijde…de No Photo’s Please palletje dus. Ik heb de kleuren geswatcht en er een look mee weten te maken. Kijken jullie mee?

Dit is de palette. Is het geen dotje? Super cute gedaan zo met dat 3D effect. (Zoals je kunt zien aan de buitenkant heeft de palette heel wat te verduren gehad..)

Dit zijn de swatches op mijn arm. Eerst met de namen van de shadows erbij en daarna zonder. Wat een pigmentatie!! Dear Lord Hallelujahh. Had ik echt niet verwacht hoor van een palette van amper €5!! De swatches zijn gewoon één swipe en zonder primer of iets dergelijks.

Hier de swatches in het (dag)licht. Die blauwe kleur is echt “to die for”! Maar dont worry ik leef nog. En dat niet alleen, ik heb zelfs een look gemaakt met alleen dit palette. Springlevend dus!

Dit is de look die ik ermee heb gecreëerd. Ik ben voor een donkere look gegaan, maar je kunt met deze palette ook gemakkelijk een neutrale look mee creëeren. (Ja, ik zie die poederveeg op mijn wang ook..helaas pas na de fotosessie opgemerkt en ik photoshop mijn foto’s niet dus maar zo gelaten…ach ben ook maar een mens :))

Ik heb de kleuren Adoration, No comment, Jealous of succes, Publicist en Discrete gebruikt. Er is bijna geen fall out en de oogschaduw is redelijk creamy.


In de crease gebruikte ik de kleur “Adoration”. In de buitenste ooghoek heb ik “No Comment” aangebracht. Op het ooglid de prachtige groene “Jealous of succes”. En de binnenste ooghoek draagt de kleur “Discrete”. De mooie blauwe “Publicist” heb ik op mijn onderste wimperrand gebruikt. Tot slot heb ik “Discrete” ook als highlighter onder de browbone gebruikt.

Kiekeboo!

De oogschaduw is ontzettend gepigmenteerd voor zo een goedkoop palletje, ik heb er volgens mij €3,50 voor betaald. I know, ’t is niet normaal. Koopje! Wel moet ik erbij zeggen dat het erg lastig is om er met een kwast overheen te gaan vanwege het kleine formaat. En de kleuren zijn natuurlijk ook intenser als je het met je vingers aanbrengt. Ik heb de kleuren met de vingers aangebracht en daarna geblend met een fluffy kwast.

Zoals jullie kunnen lezen ben ik echt heel erg tevreden over dit palletje. Ik had deze dus een paar weken geleden ergens in de sale gescoord.  Zo zie je maar weer, het is een oldy goldy! Hebben jullie wel eens een onverwachte toppertje in de sale gescoord?

4 reacties op I Heart Makeup No Photo’s Please Palette ~ Review + Look

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *