Jeetje zondag alweer! Wat gaat de tijd toch snel. Het is alweer tijd voor mijn tweede plog. Het was een mooie week waarbij ik zoveel mogelijk heb genoten van het weer, een bezoekje bracht aan een nieuw restaurant en ben wezen zwemmen. Kijken jullie gezellig mee?

We beginnen gezond! Ik heb mezelf voorgenomen om meer fruit te eten, want dat schiet er de laatste tijd vaak in en grijp ik veel vaker naar ongezonde snacks.

Alien is echt mijn signature geurtje. Mijn flesje was op dus heb ik van manlief een nieuwe navulbare versie gekregen <3. Helemaal happy mee. Nu kan ik bijvullen naar hartelust!

Het was deze week vooral lekker chillen buiten in de zon. Wat hebben we toch lekker weer gehad hè? Mannetje was gelukkig ook iedere dag vroeg thuis dus we konden heerlijk met de kindjes erop uit.

Warm weer (vaak genoeg ook met koud weer) en Ben&Jerry’s gaan zo goed samen (*wink wink).

Als het lekker weer is eet ik vaker een salade in plaats van grote maaltijden. Dus hierbij een lekkere salade met feta kaas.

Ik heb de Foil palette van BH Cosmetics besteld aangezien deze al een hele tijd op mijn wishlist stond, maar na ontvangst bleek deze wel heel erg veel op mijn Morphe shimmer palette te lijken. Een aantal kleuren kwamen erg overeen (al zie je dat op deze foto niet).

Hier een paar swatches van de shimmer palette (links) vs BH Cosmetics Foil palette. In het echt lijken de kleuren meer op elkaar.  Dus als iemand een goedkopere variant van de Morphe shimmer zoekt, raad ik deze aan.

Zo lekker, gerookte makreel, ben er echt gek op. Mijn zoontjes smullen er gelukkig ook van. Dit gaat er hier wel een paar keer per week in bij het ontbijt of lunch .

Lekker naar het zwembad met dit mooie weer. We hebben eerst een hele wereldreis moeten maken voordat we bij dit bad terecht kwamen. We wilden eerst naar een ander bad maar die bleek uiteindelijk dicht te zijn dus na wat gegoogle kwamen we op dit bad in Haarlem uit. Heel leuk bad en de kindjes hebben zich suf gesparteld. Je kon er ook lekker buiten in het zonnetje zitten bij het buitenbad.

Na het zwemmen lekker uit eten geweest. Er is een nieuw wereld restaurant geopend bij ons in de buurt en ik heb er al veel goede dingen over gehoord. Het was er zo ontzettend groot, en onwijs veel keuze in allerlei soorten eten en verschillende keukens. Europees, Japans, Chinees, Amerikaans…Geweldig!

Ik heb een aantal keer oesters afgewezen omdat ik het er toch onsmakelijk uit vond zien. Maar ik was er ook wel weer erg benieuwd naar. Dus heb ik maar twee oesters naar binnen gewerkt! Tja…het is net jelly met zeesmaak.

Je kon er zelfs BBQ-en. Nou dat hoef je mijn man niet tweemaal te zeggen. Die houdt wel van een stevige BBQ vleesje.

Dit vond ik echt heel tof. Er was een leuk speelgelegenheid voor de kinders. En er hing een scherm boven ons tafel zodat we de kindjes in de speelruimte in de gaten konden houden. Echt dat mag van mij wel in elk restaurant toegepast worden. Ik vond het ideaal. Niet meer steeds heen en weer om een kijkje te nemen bij de kleintjes. Super toch? Al met al een topavond gehad welke zeker voor herhaling vatbaar is.

Dit was mijn weekoverzicht. We hebben vooral lekker genoten van het mooie weer. Ik hoop dat het weertje aanhoudt want je krijgt echt een energieboost ervan. Tenminste ik dan. Hoe was jullie week?

 

 

 

10 reacties op Life of Sarah ~ Plog #2

  1. Wauw wat een prachtig palette van BH Cosmetics, ik vind de verzendkosten een beetje hoog. Wel mooi pigment en dierproefvrij met nette prijs! Die koekjes zijn zo verleidelijk zeg. 😉

    • Ja de palette is echt prachtig inderdaad. De meeste kleuren zijn ook erg goed gepigmenteerd. Je moet even in de gaten houden wanneer er een actie is of gratis verzending. De Ben&Jerrys cookie wich is delish, echt een aanrader 😉

    • Ja heel apart hoor, die oesters…het smaakt een beetje ziltig en je kauwt een beetje op een gelei…hahaha klinkt niet zo lekker, maar het is wel te doen 😉 Vooral in combinatie met wat citroen. X

  2. Leuke plog! Heerlijk al dat eten. Zo grappig, ik vind Alien echt geen lekkere geur, maar zodra iemand deze op hebt vind ik het wel een heerlijke geur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *