And we are back with a weekly Plog. De afgelopen week hebben we veel gedaan en hebben we een actieve week gehad. We zijn onder andere wezen zwemmen, naar Batavia stad geweest en ik had een heerlijke brunch klaargemaakt voor mijn familie met een Turks tintje. Ook was ik aan mijn nieuwe baan begonnen waardoor het allemaal even wennen was maar inmiddels heb ik mijn eerste werkweek al achter de rug en ik moet toegeven, het wende best snel. Kijken jullie mee naar mijn week?

Maandag gingen we even de toerist uithangen in Volendam. Natuurlijk even het kaasfabriek in en rondsnuffelen. Zo leuk altijd in Volendam.

Dinsdag gingen we met de kleintjes een paar uur zwemmen. Ok, ik ben best een koukleum, maar het bad was echt veel te koud voor een “subtropisch” zwembad hoor brrrr. Ik dacht dat ik nokkie zou gaan (ik ben warme (lees:hete) baden gewend.

Sarah zou Sarah niet zijn als er niet wat vreetwerk besteld werd. Lekker hoor de peperoni van de Domino’s.

Donderdag ging ik even shoppen in de Batavia stad. En dit was mijn buit. Goed geslaagd dus!

Vrijdag had ik even behoefte om een flinke wandeling te maken. Ik besloot dat het de duinen zou worden. Na een flinke wandeling even gezeten op een mooi terrasje met een lekkere verse muntthee om bij te komen. Doet echt even goed een rondje duinen en frisse lucht. En check “le kip” even hoe mooi die opgaat in dat plaatje, of is dat een haan? Ik zou het echt niet weten…

Zaterdag kwamen mijn ouders met mijn broertje en zusje. Het leek mij wel leuk om allerlei Turkse broden en lekkernijen als brunch te kiezen. Het was een hit. Ik vind het altijd zo leuk om etentjes enzo te organiseren. Ik kan er helemaal in opgaan (lees: doorslaan).

En met deze heerlijke family brunch zijn we weer aan het einde gekomen van de Life of Sarah Plog. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mee te koekeloeren. Ondanks dat ik nu wat minder vrije tijd heb probeer ik zoveel mogelijk dagelijkse fotos te maken voor de plogs. I try folkss, i try! Ik wens jullie nog een fijne zondag!

2 reacties op Life of Sarah ~ Plog #8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *