Hello lieve lezers. Vandaag heb ik een simpele herfst ooglook speciaal voor de mooie herfst. Geïnspireerd door de mooie bruin, oranje en rood gekleurde bladeren aan de bomen. Ik word er heel happy van. En zo ook van deze ooglook die je binnen no time kan bereiken met de kleuren bruin, oranje/rood en goud. Ben je opzoek naar een simpele everyday look voor de herfst? I got you Giirl. Scroll maar snel verder voor de details…

Ok een snelle en gemakkelijke ooglook die ook nog eens herfst proof is dus. Niemand heeft tijd of misschien zelfs zin om uren voor de spiegel te spenderen voor de perfecte eyelook. Ik ook niet. Natuurlijk heb ik dagen dat ik het liefst de hele dag lekker aan de gang ben met mijn make upjes, maar realiteit is dat die dagen erg zeldzaam zijn als “Mother of two” en een baan. Dit is dan een van de looks die ik snel en zorgeloos fix en er nog goed uitziet ook. Ik kwak gewoon drie kleuren op mijn ogen, één kleur in mijn crease, één kleur in mijn buitenste ooghoek en de laatste kleur over de eerste tweederde van mijn ooglid.

Zoals je ziet is het ondanks de oranje, roodtinten vrij draagbaar. Het is net opvallend genoeg voor een neutrale look. Ik heb een ‘dubble winged’ eyeliner getekend om het een leuk speels effect te geven. Afgemaakt met een paar “falsies“.

Ik heb een ‘chestnut-ty‘ bruine kleur gebruikt als creasekleur. Begin met hele lichte stroken, zo nodig kun je de intensiteit steeds een beetje opbouwen. Daarna heb ik een oranje/rood tint gebruik voor de buitenste ooghoek. Tot slot een mooie lichte gouden shimmer voor de tweederde van het lid en binnenste ooghoek welke je mooi laat overlopen in de oranje/rood. Blend nu alles mooi uit. And you are good to go!

Om de look lekker simpel te houden laat je de “falsies” weg en kun je bijvoorbeeld gaan voor een natuurlijke lipkleur. Ik heb de rood/oranje kleur en bruine crease kleur gebruikt uit de Morphe 35OM (mijn holy grail van het moment) en de gouden kleur uit de I Heart make up “Golden bar” palette.

En dit is de herfst ooglook die ik de laatste tijd vaak draag. In vijf minuutjes zijn je ogen opgemaakt maar zien eruit alsof je een tijdje voor de spiegel heb gehangen. De ooglook straalt herfst uit door de kleuren die lijken op de kleuren van de herfst bladeren. En door het beetje shimmer van het goud maak je het toch net wat glamorous. En het leuke is, everybody can do this! Wat is jouw favoriete oogschaduw kleur voor de herfst?

4 reacties op Simpele Dagelijkse Herfst Ooglook ~ Fall Proof Eyelook in 5 minutes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *