Onlangs ontving ik de koffie scrub van Nacomi in mijn Styletone box. Ik heb deze nu al een tijdje goed kunnen testen en ben er helemaal klaar voor om het te reviewen. Ze zeggen dat koffie scrub goed is voor cellulitis en dat het helpt met de afbraak van de vet cellen. Benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan gauw verder.

Dit is ‘m dan. Een zak vol met heerlijk ruikende koffiescrub. Er zit 100 gram in en kost €6,49. Verder is het product handgemaakt met natuurlijke ingrediënten en het is vegan. Er zit onder andere Argan olie, Cacao boter en Zeezout in. Klinkt goed toch?

Op de achterkant staan de ingrediënten en de gebruiksaanwijzing. Zoals je kunt zien zitten er allemaal dingen in waar onze huidjes blij mee zullen zijn! De koffie scrub dien je onder de douche aan te brengen op je natte huid aangezien het droge korrels zijn. Als je het eenmaal op je heb gekwakt kun je in circulerende bewegingen de scrub verspreiden en je huid rustig masseren. Daarna laat je de scrub 5 tot 10 minuten z’n werk doen en spoel je het af.

Het is dus een droge, korrelige scrub die je niet zo kunt aanbrengen.

Je hebt serieus maar heel weinig van de scrub nodig! Het is ook een stevige scrub, houd ik wel van op mijn lichaam. Het doet goed z’n werk zonder dat je flink hoef te scrubben.

Het maakt je huid echt zóó ontzettend zacht! En voelt ook helemaal niet droog ofzo. Heel zacht en gehydrateerd juist. Weer een dikke duim omhoog voor deze koffie scrub.

Ok leuk en aardig maar helpt het ook tegen cellulitis?

Ten eerste, wat doet een koffie op je huid? Nou caffeine stimuleert de vetafbraak in vetcellen. Dat is al een dikke vette plus! Maar dat is nog niet alles. In de schil van de koffiebonen zitten hoge doseringen flavonoïden en magnesium die er voor zorgen dat de stofwisseling verbeterd wordt. De huid wordt egaler en zal zachter aanvoelen. Dit zou dus moeten zorgen voor vermindering van cellulitis.

Ik heb het nu dus een tijdje in gebruik en merk wel enig verschil moet ik zeggen. Het is niet dat alle cellulitis verdwenen is, want tja…het is koffie scrub en niet Hans Kazan in een ecologisch zakje. Maar verschil is er zeker. En ook egaler en zachter.

Ik ben er erg tevreden over. Je doet ook hartstikke lang met 100 gram en de prijs is ook meer dan redelijk voor een mooi product als deze. Ik ga deze scrub ook zeker opnieuw kopen als het op is. Ik ben fan!

Hebben jullie al eens koffie scrub gebruikt? Zo, ja wat zijn jullie ervaringen? 

8 reacties op Nacomi koffie scrub ~ Werkt het echt tegen cellulitis?

 1. Oehh sounds nice! Ik hou zelf niet zo van koffie dus de geur zal me wel niet aanstaan maar ik ben wel benieuwd nu het werkt!
  Liefs,
  Elles

  • Ik ben zelf ook geen koffiedrinker (behalve de ICED frappe van de mac waar ik verslaafd aan ben, maar is dat nou koffie te noemen?) maar de geur van koffie is wel lekker in de ochtend. Het is niet erg overheersend en de scrub werkt echt ontzettend goed. Zeker een keer proberen als je je over de geur heen kan zetten! Bedankt voor je comment xx

 2. Ik heb zelf geen ervaring met koffie scrub wel kom ik het al een paar blogs tegen met het merk. Het maakt mij echt nieuwsgierig. Ik hou van de koffiegeur al drink ik haast geen koffie. 🙂

 3. Ik heb deze nog ergens liggen, nog niet gebruikt. Maar na het lezen van je artikel ben ik erg benieuwd geworden, het klinkt goed! X

  • Ja gauw gebruiken hahaha, het is echt een goede scrub en zeker voor de prijs! Ik ben er erg tevreden over, heb ook een paar dure scrubs maar deze overtreft sommige daarvan. Bedankt voor je reactie! xx

 4. “want tja…het is koffie scrub en niet Hans Kazan in een ecologisch zakje”

  Heb jouw blog gisteren per toeval ontdekt, maar ben nu al fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *