Als er iets is waar ik blij van word, dan is het wel shoppen! Mijn walk in loopt dan ook over van de kleding en schoenen. Maar hey, ‘a girl’s gotta do, what a girl’s gotta do’ of niet ladies?? Dus…zaterdag zijn mijn man en ik met de kleintjes naar Hoorn geweest. We wilden eigenlijk naar Amsterdam, want ik ben nu toch echt super benieuwd naar de NYX store en de INGLOT, maar vanwege wegwerkzaamheden hebben we maar een andere stad gekozen om te shoppen. Hoorn it is! Ik ben al een lange tijd niet in Hoorn geweest dus ik was benieuwd of ik er wel zou slagen. Benieuwd naar deze shoplog? Keep on scrolling….

Nou ik ben zeer goed geslaagd! Ik had niet echt een bepaald item in het hoofd maar wilde gewoon random shoppen (uhhh ja wie niet??). Ik ben echt gek op kleine boetiekjes. Meestal vind ik daar de leukste kledingstukken en zo ook dit keer.

Legergroene Jumpsuit €29,99

Deze SUPER gave jumpsuit kon ik niet laten liggen toen mijn oog er vrijwel direct op viel. De kleur, de vorm, het is helemaal ik! De jumpsuit heb ik gekocht in een winkeltje genaamd The Cockpit.

 Zwarte kanten body €19,95 en legergroene broek met studds €29,99

Ok laat me je even twee dingen uitleggen over mij, LEGERGROEN en STUDDS, ik kan dat niet voorbijlopen. I LOVE IT! De body is ook super leuk te combineren met een high waist midi rok. De broek heb ik ook bij The Cockpit vandaan en de kanten body kocht ik bij een winkeltje genaamd Paris Mode.

Off Shoulder Ruffle top €14,95

O-M-G, wat kan ik zeggen, ik ben gek op off schouder en dit is een geweldige aanwinst voor de zomer. En je kunt deze top met zoveel dingen combineren. Ik krijg er helemaal een vakantie vibe van! De top heb ik gekocht bij Wam!

Zwarte midi jurk €24,99

Ten eerste het was super mooi weer dus ik dacht even bij mezelf hoe kan ik EN een goede shoot doen EN genieten van de zon? Nou zo dus! Gewoon net doen of je een pose aanneemt terwijl je stiekem gewoon de zon op je gezicht wil voelen. Anyway, ik dwaal af. Dit jurkje zit zo ontzettend lekker, het is een heerlijke ribstof dat stretcht. Mooi met zowel hakken (die ik zat was en naast me heb gepleurd) als met sneakers. Dit jurkje heb ik gekocht bij Paris Mode.

Roze poncho top €9,99

Deze top kon ik gewoon niet laten liggen voor een tientje! Ik zou deze combineren met een witte, grijze of licht blauwe skinny jeans. Ook deze kocht ik bij Wam!.

Destroyed Leger skinny €19,99 en grijze off shoulder met accessoire €17,99

Ik vind dit twee leuke items om dagelijks te dragen. Lekker casual. Ik vind de destroyed look erg stoer staan bij een legerbroek. En de top is lekker simpel maar erg cute vanwege de gouden ketting die eraan hangt. Meestal koop ik geen kleding waar al accessoires bij zitten, maar deze ketting vond ik wel tof. De broek komt bij The Cockpit vandaan en de top bij Wam!.

Dit was mijn shoplog. Ik ben weer goed geslaagd! Ik weet het, ik weet het, veel legergroen maar dat is ook een van mijn favoriete kleuren voor kleding. Ik kan met moeite iets laten hangen wat deze kleur heeft. Verder ben ik echt DOL op de zwarte off shoulder top met ruffles. Zo cute! Nou ik kan er weer eventjes tegenaan.

Wat vinden jullie van de gekochte items? En welke kleur overheerst er in jullie kledingkast?

4 reacties op SHOPLOG !!! ~ Wat heb ik Gekocht??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *